, 2023/1/18

Ezek a PayPal alternatívák a vállalkozások számára hasznos funkciókat kínálnak versenyképes áron. A PayPal üzleti számla lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy online elfogadják a kártyás fizetéseket, még olyan ügyfelektől is, akik nem rendelkeznek PayPal-fiókkal.

Legjobb PayPal Alternatívák 2023

Gyors beállítása miatt népszerű választás. De számos oka van annak, hogy alternatívák után nézz:

Több funkcióra és funkcionalitásra van szükséged. A PayPal értékesítési pontrendszerek technológiája például más szolgáltatókhoz képest korlátozott.

Te egy jobban testreszabható opciót szeretnél. Bár a PayPal számos fizetési megoldással rendelkezik, egyes szolgáltatók, például a Stripe, fejlettebb online fizetési testreszabást kínálnak.

Alacsonyabb díjakat szeretnél. Egyes fizetési szolgáltatók alacsonyabb díjakat számítanak fel, mint a PayPal. Jobb integrációkra van szükséged bizonyos platformokkal. Egyes fizetési megoldások talán zökkenőmentesebben működnek az Ön által naponta használt egyéb alkalmazásokkal. Dedikált kereskedői számlát szeretnél, amely egy olyan számla, amelyet a vállalkozások a kártyás fizetésekből származó pénzeszközökhöz való hozzáférésre használnak.

A PayPal egyetlen kereskedői számlán összesíti ügyfelei pénzeszközeit. A jó hír az, hogy számos, a PayPalhoz hasonló szolgáltatás és alkalmazás létezik. Íme a PayPal legjobb helyettesítői, köztük néhány olyan legnagyobb versenytársa, amelyek több területen is túlszárnyalják a PayPal-t.

Stripe

A legjobb a következőkhöz: E-kereskedelmi vállalkozások, amelyek nagyobb fizetési testreszabhatóságot keresnek. A Stripe olyan nagyvállalatok pénztári folyamatait működteti, mint az Amazon és a Google. API-ja lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy fizetési megoldásaikat a saját igényeikhez igazítsák, így jó választás a nagy online alapú vállalkozások számára. További jellemzői közé tartoznak a fejlett jelentéstételi, számlázási és számlázási eszközök.

Árképzés:

2,9% plusz 30 cent az online tranzakciók esetében.

2,7% plusz 5 cent a személyes tranzakciók esetében.

3,4% plusz 30 cent a kézzel beütött tranzakciók esetében.

3,9% plusz 30 cent nemzetközi kártyák vagy valutaváltás esetén.

BlueSnap

A legjobb a következőkhöz: Technológiailag képzett online vállalkozások, amelyek sokoldalú fizetési megoldást keresnek.

A BlueSnap egy népszerű fizetési átjáró - azaz egy pénztárkapu, amely információkat gyűjt a fizetés feldolgozásához -, amely az e-kereskedelmi vállalkozások széles körét szolgálja ki. A szolgáltatás 100 valutatípust és 29 nyelven elérhető fizetési élményt kínál. Olyan API-t biztosít, amely lehetővé teszi a pénztároldal testreszabását, valamint előfizetési csomagok kialakítását. Ez a PayPal-alternatíva virtuális terminált és kifejezetten a piactéri fizetésekhez szükséges funkciókat is tartalmaz.

A további funkciók közé tartozik a visszaterhelések figyelése, a csalásmegelőzés és a jelentéskészítő csomag.

Árképzés: A tranzakciós díjak tranzakciótípusonként változnak. Az Egyesült Államokban a díjak 2,9% plusz 30 cent per tranzakciótól kezdődnek.

WePay

A legjobb a következőkhöz: SaaS vállalkozások, amelyek saját hosztolt fizetési megoldást keresnek. A listán szereplő legtöbb PayPal-alternatívával ellentétben a WePay kifejezetten olyan vállalkozások számára készült, amelyek szoftverplatformokat üzemeltetnek, és lehetővé kívánják tenni felhasználóik számára a fizetések küldését és fogadását. Ahelyett, hogy egy harmadik féltől származó feldolgozót használna, és azt integrálná saját platformjába, a WePay segítségével létrehozhat egy saját rendszerén belül hosztolt fizetési megoldást. A WePay a JPMorgan Chase tulajdonában van.

Árak: 2,95% plusz 25 cent az online tranzakciókra, ha a WePay Linket használja, ami az alapcsomag opció.

Payline adatok

A legjobb: Megfizethető, minden egyben kereskedői szolgáltatót kereső vállalkozások. A Payline Data egy szilárd, alacsony költségű kereskedői szolgáltató, amely személyes és online fizetési folyamatokat kínál. A vállalat olyan kiegészítő funkciókat is kínál, mint a hitelkártyaolvasó, a QuickBooks rendszerrel való közvetlen integráció és a virtuális terminál, amely lehetővé teszi a kártyák online elfogadását egy internetre csatlakoztatott eszközzel.

Árképzés:

Interchange plusz 0,4% és 10 cent a személyes tranzakciók esetében, valamint 10 dollár havonta (dollár árfolyam).

Interchange plusz 0,75% és 20 cent online tranzakciók esetén, valamint 20 dollár havonta.

A kézzel beütött tranzakciók árai kártyatípusonként változnak.

Payline

A legjobb a következőkhöz: Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek egyszerű, alacsony költségű feldolgozást szeretnének egy dedikált kereskedői számlával.

A Charge.com olyan kereskedői számlákat kínál, amelyek lehetővé teszik a kisvállalkozások számára, hogy minden típusú kártyás fizetést elfogadjanak, akár kártyaolvasón, virtuális terminálon vagy online bevásárlókosáron keresztül. A termék nem rendelkezik sok kiegészítő funkcióval, de alacsony költségű, egyszerű fizetési feldolgozást kínál.

Árképzés: 0,25%-tól kezdődik, plusz 15 cent tranzakciónként.

Vissza a tetejére

Amazon Pay

A legjobb a következőkhöz: Amerikai székhelyű online vállalkozások, amelyek már használnak e-kereskedelmi platformot; olyan vállalkozások, amelyek már rendelkeznek Amazon eladói fiókkal.

Az Amazon Pay egy olyan fizetési átjáró, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy az Amazon-fiókjukban tárolt adatok felhasználásával online pénztárgépet használjanak. Az Amazon Pay eléréséhez hozzon létre egy eladói fiókot, majd használja az Amazon testreszabható API-ját a bővítmény integrálásához a meglévő e-kereskedelmi platformjához. Számos e-kereskedelmi platformmal működik, például a BigCommerce és a Shopify.

Árképzés:

2,9% plusz 30 cent a webes és mobil tranzakciók esetében.

4% plusz 30 cent az Alexa-tranzakciók esetében.

Extra 1% a határokon átnyúló tranzakciókra.

Shopify Fizetések

A legjobb: Shopify-t használó e-kereskedelmi vállalkozások. Ha Shopify rendszerű e-kereskedelmi áruházzal rendelkezik, akkor érdemes a Shopify Payments-t használni. Többféle fizetési módot és versenyképes feldolgozási díjakat kínál, bár nem minden országban érhető el, és nem működik bizonyos magas kockázatú iparágakban működő vállalkozásokkal.

Árképzés:

2,4%, 2,6% vagy 2,9% plusz 30 cent az online fizetésekért Advanced, Shopify vagy Basic terv esetén.

2,4%, 2,5% vagy 2,7% a személyes fizetések esetében az Advanced, Shopify vagy Basic csomag esetében.