, 2023/1/18

Ma több új üzenetküldési funkciót vezetünk be, többek között a zenei előnézetek megosztásának lehetőségét, az üzenet csendes elküldését, a csevegéshez szükséges online szereplők megtekintését és még sok más funkciót.

Új üzenetküldési funkciók bemutatása

Ez a bejelentés része annak a folyamatos munkánknak, amelynek célja, hogy javítsuk a kapcsolatot és a megosztást a legközelebbi barátaiddal.

Ma hét új üzenetküldési funkciót mutatunk be. Ahogy azt tavaly év végén bejelentettük, az Instagram üzenetküldésbe is többet fektetünk, hogy még zökkenőmentesebb és szórakoztatóbb módon kapcsolódhass a legközelebbi barátaiddal.

Böngéssz és csevegj a megfelelő időben

Számos olyan fejlesztést hajtottunk végre, amelyek segítik a válaszadást, a megosztást és a csevegést: Böngészés közbeni válaszadás: Új üzenetet kaptál, miközben a feededet böngészed? Mostantól válaszolhat anélkül, hogy a bejövő üzenetek közé lépne, és elveszítené a helyét. Ezzel az új funkcióval sokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a csevegés az alkalmazásban való tartózkodás közben.

Gyorsan elküldheted barátaidnak: Szeretnénk segíteni az embereknek, hogy érdekes tartalmakat osszanak meg újra anélkül, hogy megszakítanák az Instagram-élményüket. A megosztás gomb megérintésével és nyomva tartásával könnyedén újraoszthatod a posztokat a legközelebbi barátaiddal. Nézd meg, ki van online: A bejövő üzenetek tetején láthatod, hogy ki az adott pillanatban szabad a csevegésre, így segítve a véletlenszerű alkalmak megtalálásában, hogy kapcsolatba lépj barátaiddal.

Új élmények az üzenetszálaidban

estre szabhatod a barátaiddal folytatott üzenetváltást az alábbi új funkciók segítségével:

Lejátszás, szünet és újrajátszás: A hamarosan megjelenő Apple Music, Amazon Music és Spotify integrációk révén mostantól megoszthatsz egy 30 másodperces előzetest abból a dalból, amelyet egyszerűen nem tudsz kiverni a fejedből, és barátaid közvetlenül a csevegésből hallgathatják meg.

Üzenetek küldése csendben: Küldj üzeneteket anélkül, hogy késő este vagy elfoglalt barátodat értesítenéd, ha az üzenetedhez hozzáadod a "@silent" feliratot. Mostantól anélkül érhetsz el valakit, hogy aggódnod kellene a nem kívánt értesítések küldése miatt.

Maradjon a lazaságnál: Nyugodtnak érzed magad? Próbáld ki az új lo-fi csevegési témát, hogy beszélgetéseidet még személyesebbnek érezd.

Hozzon létre egy szavazást a csapatával: Dönteni szeretnél, hova menjetek vacsorázni, vagy mikor találkozzunk? A Messenger egyik legkedveltebb csoportos csevegési funkcióját átvisszük az Instagramra, így közvetlenül a csoportos csevegésben hozhatsz létre szavazást.

Ezek az új funkciók csak bizonyos országokban érhetőek el, és a tervek szerint világszerte elterjednek. Ez is része annak a folyamatos munkánknak, hogy javítsuk a legközelebbi barátaiddal való kapcsolattartást és megosztást. Maradj velünk, hogy még több szórakoztató módot találj a kapcsolatteremtésre.