, 2022/1/20

A legjobb WordPress AMP bővítményeket keresed? Akkor a legjobb helyen jársz. Tudtad, hogy a Google lekérdezések több mint 50%-a mobilon keresztül történik? Képzeld el, hogy elveszítesz felhasználókat/vevőket csak azért, mert nincs AMP technológiád. Ha aggódsz emiatt, akkor egy egyszerű megoldás az AMP (Accelerated Mobile Pages) plugin.

amp wordpress plugin

Hogyan működnek a WordPress AMP bővítmények és miért érdemes használni őket?

Egy szokásos weboldal számos elemet tartalmaz, mint például CSS, Javascript, harmadik féltől származó szkriptek stb. ahhoz, hogy minden működjön. Ezen programozási nyelvek miatt azonban a weboldalak lassabban töltődnek be mobileszközökön. Az AMP bővítmények eltávolítják a felesleges elemeket, és gyorsabbá teszik az oldal betöltését mobileszközökön. Nincs szükség arra, hogy átépítse webhelyét, hogy mobilbarátabb legyen, vagy bármi ilyesmi. Csak a bővítményre van szükséged, és az mindent elintéz helyetted.

Még mindig nem győzted meg? Íme más dolgok, amelyeket az AMP bővítmények nyújtanak.

Fokozza webhelyed SEO-ját: A Google keresőben való jobb helyezés fontos ahhoz, hogy webhelye virágozzon. Az AMP pluginek növelik webhelye SEO-ját, mivel lehetővé teszik, hogy webhelye gyorsabban töltődjön be mobileszközökön is.

Növeli a forgalmat és a bevételt: Egy mobilkompatibilis webhely növelheti a webhely forgalmát, és végső soron növelheti az eladásokat és a bevételt.

Javított felhasználói élmény: Felhasználói magas színvonalú weboldalakat tapasztalhatnak mobileszközökön is.

A hivatalos AMP plugin a WordPresshez

Biztosan kitaláltad a címből, igen, ez a plugin egy hivatalos AMP plugin a WordPresshez. A hivatalos AMP projekt fejlesztette ki, és több mint 500 000 aktív telepítéssel rendelkezik. Az AMP plugin for WordPress fő célja, hogy egy felhasználó-első WordPress webhelyet biztosítson. Ez azt jelenti, hogy az oldal gyors, biztonságos, vonzó, elérhető és gyönyörű.

Továbbá a bővítmény támogatja az összes alapvető WordPress témát. A bővítményt fejlesztők és nem fejlesztők egyaránt használhatják. Emellett három sablonmódot kínál - standard, olvasó és átmeneti.

Főbb jellemzők:

Hatékony érvényesítési eszközöket biztosít.

Fejlesztői támogatást nyújt.

Támogatja az AMP oldalak kiszolgálását.

CSS-fa rázása - eltávolítja a nem kívánt CSS-t.

Lehetővé teszi az AMP történetek létrehozását, szerkesztését és közzétételét.

AMP for WP - Gyorsított mobil oldal

AMP for WP SEO Plugin

Az AMP for WP egy freemium plugin, amely korlátlan funkciókat kínál, hogy optimalizálja webhelyed sebességét a mobil látogatók számára. A plugin különböző beállítási funkciókat biztosít, mint például a Google Analytics nyomkövető azonosító hozzáadása, reklám hozzáadása a posztodhoz, SEO plugin integrálása és még sok más.

Továbbá a plugin 4 különböző előre elkészített témát kínál az AMP oldaladhoz. Emellett teljes mértékben támogatja a Gutenberg, a Divi és az Elementor programokat. A plugin egy oldalépítőt is biztosít az AMP oldalak létrehozásához. Különböző bővítményeket biztosít, hogy AMP oldalát a következő szintre emelje. A bővítmények közé tartozik a Contact Form 7, bbPress stb. A bővítmények eléréséhez azonban a pro verzióra kell frissítenie.

Főbb jellemzők:

AMP WooCommerce támogatás.

Fordítás és RTL kész.

Korlátlan színséma.

Közösségi média integráció.

Kiváló felhasználói támogatás.

AMP a WordPress-en

Az AMP on WordPress az egyik legjobb WordPress AMP bővítmény. A bővítmény lehetővé teszi, hogy létrehozd webhelyed teljes AMP változatát. Arról nem is beszélve, hogy beépített Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook pixel, Beaver Builder, Elementor és PolyLang integrációkat kínál. Emellett a bővítmény a WordPress adminisztrációból nagymértékben testreszabható.

A prémium verzió Contact Form 7, Gravity Forms, MailChimp for WordPress és sok más extra funkciót kínál. Miután telepítette és aktiválta a plugint, csak adja hozzá a /amp-ot a webhelye meglévő URL-hez, hogy megtekinthesse AMP webhelyét.

Főbb jellemzők: A következő funkciókat kínálja: - Az AMP-nek a webes felületre történő felvitele:

Több mint 70 szűrőt és műveletet kínál.

Fordításra kész.

Jól dokumentált.

WooCommerce vagy Easy Digital Downloads integráció.

A fejlesztők felülírhatják az AMP oldalakat sablon felülírásokkal.

Séma és strukturált adatok a WP és az AMP számára

A Schema & Structured Data for WP & AMP egy AMP-kompatibilis bővítmény. Hozzáadja a Google Rich snippets jelöléseket a Schema.org irányelveknek megfelelően, hogy strukturálja webhelyét a SEO érdekében. A bővítmény több mint 35 féle sémát kínál. Ez magában foglalja a blogbejegyzéseket, a hírcikkeket, a helyi vállalkozásokat és még sok mást. Ezenkívül lehetővé teszi bármely bejegyzés, oldal, taxonómia és még sok minden más felvételét vagy kizárását.

Továbbá a bővítmény lehetővé teszi az adatok migrálását más séma bővítményekből, mint például a WP SEO Schema, Schema bővítmények stb. A plugin segítségével létrehozhatod a felülvizsgálat értékelődobozát előnyökkel és hátrányokkal.

Főbb jellemzők:

Könnyen használható - minimális beállításokkal rendelkezik.

Korlátlan egyéni poszttípusok.

WooCommerce támogatás.

AMP kompatibilis.

Továbbfejlesztett SEO integráció.

WordPress AMP bővítmény

A WordPress AMP Plugin könnyedén javítja webhelye forgalmát és konverzióit. A bővítmény segítségével webhelye gyorsabban töltődik be, mint a hagyományos mobil weboldalak, és segít megtartani a nézőket. Ezenkívül teljes mértékben optimalizált a WooCommerce áruházakhoz. Ennélfogva AMP-verziókat hozhat létre a boltoldalakhoz, termékoldalakhoz, kategóriákhoz és címkékhez. Emellett támogatja az összes főbb SEO bővítményt, mint például a Yoast SEO stb. A legjobb az egészben, hogy a plugin beépített oldalépítővel rendelkezik, amely segít a saját AMP oldal létrehozásában.

Főbb jellemzők:

Fejlett tervezési beállítások.

Monetarizáció AMP-kompatibilis hirdetésekkel.

Google Analytics integráció.

Javítja a Google rangsorolást.

Többféle tartalomtípus támogatása.

All in One SEO csomag

AIOSEO Legjobb WordPress AMP plugin. Az All in One SEO Pack (vagy egyszerűen csak AIOSEO) az egyik legjobb AMP WordPress bővítmény a szakma számára. Több mint 2 millió aktív telepítéssel rendelkezik. A bővítményt szuper egyszerű beállítani, így mindössze 10 perc alatt, teljesen egyedül is elkezdheted. Az AIOSEO teljes mértékben támogatja a Google AMP SEO-t, hogy javítsa a mobil SEO rangsorolást. Továbbá a plugin beépített intelligens schema markup funkcióval rendelkezik, hogy növelje webhelye forgalmát. Ezenkívül teljes mértékben támogatja a WooCommerce-t is. Így webáruháza nagyszerűen fog kinézni és gyorsabban betöltődik mobileszközökön is.

Főbb jellemzők:

Google AMP SEO integráció.

Közösségi média integráció.

Intelligens meta cím és leírás.

Kínál WordPress SEO plugin importálót.

Kezdőbarát - nem igényel szakértői segítséget a beállításhoz. .

WP AMP bővítmény

A WP AMP Ninja egy prémium WordPress AMP plugin. A plugin segítségével egyetlen kattintással AMP-baráttá teheted webhelyedet. A bővítmény teljes mértékben támogatja a Google AdSense és a Google Analytics szolgáltatást. Továbbá segít a mobileszközökről érkező forgalom és konverziós arány növelésében. Emellett a plugin támogatja az oldalakat, posztokat, egyéni poszttípusokat, címkéket és archív oldalakat. A bővítmény támogatja továbbá a Gif kép, videó, hang és iframe címkéket. Emellett minden típusú permalinket támogat.

Főbb jellemzők: A plugin a következő funkciókat tartalmazza: - A linkek és a linkek közötti kapcsolat:

Egyéni CSS hozzáadása.

A közösségi média ikonok engedélyezése/tiltása.

A logó vagy a blog neve megjelenítése a fejlécben.

Tipográfia támogatása.

Google Analytics implementálása.

AMP plugin a WooCommerce-hez

Amp plugin for WooCommerce

Ha van egy webáruháza, vagy szeretne létrehozni egy e-kereskedelmi boltot, az AMP Plugin for WooCommerce egy kötelező plugin. A plugin optimalizálja a boltod oldalát, amely magában foglalja a kategóriaoldalt és a termékoldalt. Arról nem is beszélve, hogy lehetővé teszi dedikált AMP oldalak létrehozását. Továbbá könnyedén testre szabhatja AMP-oldalait az Ön igényei szerint. A felhasználók számára lehetővé teszi a Google Analytics Id hozzáadását is. Később ezek az Id-k nyomon követési célokra használhatók. Az AMP plugin for WooCommerce segítségével növelheti bevételeit a forgalom és az értékesítés növelésével.

Főbb jellemzők:

Alacsonyabb visszafordulási arány.

Növeli a láthatóságot a keresési találatban.

Jobb felhasználói élmény.

Betűtípusok módosítása.

Szín testreszabása.

PWA a WP & AMP számára

Még egy másik a listánkon szereplő legjobb WordPress AMP bővítmények közül a PWA for WP & AMP. A bővítmény alkalmazásszerű élményt nyújt a felhasználóknak.

A bővítmény lehetővé teszi a több oldalas támogatást, valamint az offline támogatást. Ez azt jelenti, hogy webhelyed PWA verziója gyorsabban töltődik be akkor is, ha a felhasználó offline van. Az oldal pedig frissül, amint a felhasználó online van.

Továbbá a plugint könnyedén beállíthatod. És, intuitív műszerfala van, ami megkönnyíti a kezdők számára a kezelést.

Főbb jellemzők:

APP-szerű élményt nyújt a felhasználóknak.

Több oldalas támogatás.

Háttérszín beállítások.

Könnyen beállítható.

Offline támogatás.

AMP It Up!

AMP It Up A legjobb WordPress AMP plugin

Az AMP It Up egy rugalmas és könnyen használható WordPress AMP plugin. Csak telepítened és aktiválnod kell, és máris készen állsz. A bővítmény lehetővé teszi, hogy egyéni Javascriptet adj hozzá AMP-kompatibilis webhelyedhez. Emellett automatikusan hozzáadja a közösségi megosztás gombokat az oldalaihoz. Továbbá a több képet tartalmazó tartalmakat automatikusan AMP-kompatibilis körhintává alakítja. Ezenkívül 16 másodpercenként élő frissítést biztosít az oldaladról. A felhasználóknak az AMP-oldal olvasásakor egy tippgombot jelenít meg, amely tájékoztatja a felhasználót, hogy elérhető a frissített verzió. Így a felhasználók mindig naprakészek maradnak.

Főbb jellemzők:

Youtube integráció.

GDPR-kompatibilis.

Egyéni Javascript.

Brightcove integráció.

Google Analytics AMP oldalakhoz.