, 2022/1/19

A Google kereső egy rejtett meglepetéssel ünnepli a népszerű dal és tánc kombó, a "Cha Cha Slide" 20. évfordulóját. Ha rákeresel a "Cha Cha Slide"-ra a Google-on, egy mikrofon jelenik meg a klip mellett, és arra kér, hogy tapogasd végig a sláger interaktív kiadását. A Google szerint a rejtett funkciót a legjobban felhangosított hangerővel lehet megtapasztalni. A CNET Google Report hírlevelének megrendelése Tudjon meg mindent a Google-ról, a legfrissebb hírektől az értékeléseken át az Android-tippekig. Kézbesítés szerdánként.

cha cha slide sparkling microphone

Igen, a CNET Insider hírlevelet is szeretném megkapni, amely naprakészen tájékoztat mindenről, ami a CNET-et illeti. A feliratkozással Ön elfogadja a Felhasználási feltételeket, és tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatunkban foglalt adatkezelési gyakorlatot. Bármikor leiratkozhat.

A Cha Cha Slide 2000-ben jelent meg DJ Casper amerikai előadóművész által. A dal öt hetet töltött a Billboard Hot 100-as listáján, 2004-ben pedig az Egyesült Királyság Singles Chartjának élén szerepelt.

A "Cha-Cha Slide" kifejezésre való keresés mostantól egy tudáspanelt jelenít meg egy csillogó mikrofon ikonnal.

A felhasználók rákattinthatnak a mikrofonra, és tovább kattinthatnak rá, hogy a keresési oldalak a Cha-Cha Slide-ra táncoljanak.

Egy sor egérkattintással (vagy képernyő megérintésével) a felhasználók teljes élményt kapnak. Minden egyes kattintás különböző effekteket vált ki, amelyek megfelelnek a dalszövegeknek.

Ezek a dalszövegek, ha esetleg nem ismernéd kívülről a Cha-Cha Slide-ot, a következők:

"To the right now

To the left

Take it back now y'all

One hop this time

One hop this time

Jobb láb két taposás

Bal láb két taposás

Csússz balra.

Csúszás jobbra.

Criss cross

Criss cross

Cha cha cha real smooth"

A húsvéti tojás ikonja minden egyes új dalszöveg alapján változik. Vannak nyilak, amelyek az irányokat jelzik, békák, amelyek az ugrást, cipők, amelyek a taposást jelképezik, és így tovább.

A húsvéti tojás működése miatt nehéz megörökíteni a képernyőképeken.

Látnod kell ahhoz, hogy teljesen felfogd, mivel semmihez sem hasonlítható, amit a Google eddig csinált.

Csak keressen rá a "Cha Cha Slide" kifejezésre, és máris láthatja működés közben, vagy nézze meg a 9to5Google által készített videót:

A tavalyi Friends húsvéti tojások óta nem láttuk, hogy a Google ennyi erőfeszítést tett volna egy eldobható keresési funkcióba.

Miért kell a SEO-t bonyolítani?

A Semrush átlátható elemzést ad webhelye teljesítményéről a legjobb adatokkal, vizuális elemzésekkel és megvalósítható tippekkel.

Próbálja ki ingyenesen

Hirdetés

Valójában ez lehet a Google eddigi legjobban kidolgozott húsvéti tojása. Hosszú utat tettünk meg az olyan egyszerűbbektől, mint például a kockahenger és a véletlenszám-generátor.

Mindig érdekes látni, hogy a Google mivel rukkol elő legközelebb. A vállalat nyilvánvalóan nem vesztette el a humorérzékét.

Ez már néhány napos, de folyton azt akarom, hogy tegye, de más dolgok jönnek fel, amelyek fontosabbak. De ennyi, ez túl fontos ahhoz, hogy egy másik napra hagyjam.

Menjetek a Google-ba, és keressetek rá a [cha cha dia] kifejezésre, majd kattintsatok a szikrázó mikrofonra. Győződj meg róla, hogy a hangod működik, és érezd jól magad.

Mindannyian szeretjük a jó Google húsvéti tojásokat, és a DJ Casper által készített Cha Cha Cha Slide 20. évfordulójának köszönhetően van egy igazán szórakoztató tojásunk.

(Előre is elnézést kérek, ha ez a dal a fejedbe száll, mint a munkatársaimnak, de talán közösen tarthatnánk egy Cha Cha Cha Slide szünetet, és táncolhatnánk néhány percig).

Egyszerű: csak guglizzátok be a Cha Cha Slide-ot, keressétek meg a mikrofont a videó alatt, és kattintsatok rá. Az eredmény? A weboldalad szó szerint táncolni fog DJ Casper utasításai szerint, ahogy folyamatosan kattintasz az ikonokra.