, 2022/1/19

A pingdom.com online tanulmánya szerint 2009-ben nagyjából 90 billió e-mailt küldtek az interneten. Ilyen számok mellett egyértelmű, hogy az e-mail a modern korban igen elterjedt kommunikációs formává vált. Abban az esetben, ha valaki olyan helyzetbe kerül, hogy szüksége van egy e-mail címre, számos hasznos keresőmotor áll rendelkezésre, amelyek segítségével megtalálhatja azt.

email search engines

Az e-mail keresőmotorok nagyon hasonlítanak a hagyományos keresőmotorokhoz. A különbség azonban az, hogy a programozásuk úgy van kialakítva, hogy meghatározott webhelyeket kutat fel, és keresési eredményekként e-mail címeket keres. Ez azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálhatja egy barát, kolléga vagy családtag e-mail címét, anélkül, hogy a következő listából rengeteg oldalon kellene keresgélnie, mint egy normál keresőmotornak.

Panadia

A Panadia People az Email Finderrel együttműködve az Egyesült Államok egész területén található e-mail címek kiterjedt adatbázisát kínálja. A program a keresztnév, vezetéknév, város és állam megadására kérdez rá, majd ingyenes találatokat ad, amelyek megfelelnek a lekérdezett témának.

A végső e-mail címtár

A The Ultimate Email Directory számos lehetőséget kínál a megfoghatatlan e-mail cím felkutatására. A felhasználó kereshet cím, telefonszám, név alapján, vagy használhatja a sárga lapok listájának adatait, ha az releváns a lekérdezés szempontjából. Ez egy nagyon hasznos hely azok számára, akiknek az e-mail címen kívül szinte minden információjuk megvan valakiről.

Langerberg személyi keresés

A Langerberg.com számos e-mail keresőt biztosít az oldalon belül, olyan lehetőségeket kínálva, mint az AnyWho fehér oldalak, a Zoom Info, valamint az olyan közösségi oldalak, mint a Facebook és a Myspace.

Bigfoot Global E-mail címtár

A Bigfoot.com számos csúcskategóriás eszközt kínál az e-mail kezeléshez. A felhasználóknak csak keresztnévre, vezetéknévre, városra és államra van szükségük a keresés megkezdéséhez.

411Locate

A 411Locate sárga és fehér oldalas keresést (valamint "fordított" keresést) kínáló szolgáltatással a név, a cím vagy akár a telefonszám alapján keresett vállalkozás vagy személy e-mail címét is megtalálhatja.

EmailAddresses.com

Az Emailaddress.com számos eszközt kínál az e-mail címtárakkal kapcsolatban. A felhasználók számára, akik olyan valakit keresnek, akiről már vannak információik (például hobbik vagy érdeklődési körök), több szakosodott címtár is rendelkezésre áll. Emellett olyan emberek számára is kínálnak eszközöket, akik e-mail címüket szeretnék közzétenni egy könyvtárban, hogy mások könnyebben megtalálhassák őket.

MetaEmailSearchAgent

Ez a keresőmotor kiválóan alkalmas arra, hogy a legkülönbözőbb oldalakról gyűjtse össze az eredményeket, és azokat egy kényelmes helyen egyesítse. Nyolc nagy könyvtárban kérdezi le a kereséseket, majd összeállítja a találatokat.

Yahoo! People Search

A Yahoo! People Search nagyszerű lehetőség e-mail címek (és szükség esetén egyéb információk) keresésére nagyon kevés információval, akár csak a vezetéknévvel is.

Addresses.com

Az Address.com széleskörű, ingyenesen elérhető címjegyzékkel rendelkezik, és számos keresőeszközzel rendelkezik az e-mail címek megtalálásához, beleértve az irányítószám-keresést is. A címkereső cégkeresővel is rendelkezik, amely segíti a felhasználót a vállalati e-mail címek keresésében.

Infospace

Az Infospace egyfajta mindenre kiterjedő webhely, amely egy szabványos e-mail keresőmotorral rendelkezik, de üzleti listákat, időjárás-előrejelzést és vásárlási lehetőségeket is kínál. Ez egy lehetőség azok számára, akik azt szeretnék, hogy az e-mail keresőmotorjuk egy kicsit változatosabb felhasználási módot kínáljon.

A Cute Web Email Extractor

Segítségével megkeresheted a kívánt személy e-mail címeit egy szervezetben vagy iparágban, bármi is van a népszerű keresőmotorokban, azaz a Bing, Google, Yahoo stb. Ez egy nagyon erős, megbízható és leggyorsabb eszköz az e-mail címek kinyerésére az Internet/WEB/URLs/Weboldalakból vagy akár a számítógépen lévő helyi fájlokból.

Automatikusan meg tudja keresni az összes e-mail címet a weboldalakról, és abszolút minden érvényes e-mail címet kinyer, és egy kimeneti fájlt hoz létre, amely csak jó és jól formázott e-mail címeket tartalmaz, duplikátumok nélkül. A Cute Web Email Extractor képes a kinyert e-mail címeket számos formátumban elmenteni, mint például .CSV, TAB határolt (.txt fájlok).

Lehetővé teszi, hogy szabályalapú keresési feltételeket határozzon meg a keresési sebesség optimalizálása érdekében, és csak a ténylegesen szükséges e-mail címek listáját tartalmazza a weboldalakról az összes e-mail cím helyett, ezáltal időt takarít meg. A Web Email Extractor lehetővé teszi az e-mail címek szűrését is a fájlba mentés során.

A PeopleSmart

Képes feltárni az érdeklődők cégét, e-mail címét, iparágát, bevételét és még sok mást, hogy segítsen az adott személynek szóló üzenet kidolgozásában. Ezenkívül a PeopleSmart egy fordított e-mail keresés során meg tudja keresni az e-mail cím mögött álló személyt.

MyLife

A "legjobb" online kutatási szolgáltatásokat tekintve a MyLife az általa feltárható információk mélysége miatt került fel erre a listára. Gyakorlatait azonban több csoportos perben is megkérdőjelezték, azzal vádolva a platformot, hogy hamis állításokat tesz emberekről, valamint megkárosítja a hírnevet és a megélhetést.

A MyLife egy hírnév platform, amely nyilvános információk alapján automatikus profilokat hoz létre. Adja meg a nevet és a hozzávetőleges életkort, és a rendszer gyakran megtalálja a keresett személyt. Regisztráció után további részleteket is láthatsz.

Myspace

A Myspace egykor a közösségi hálózat volt, ahol a világhálón ismerkedhettél a barátaiddal. Bár kiesett a népszerűségéből, még mindig találhatsz módot arra, hogy kapcsolatba lépj művészekkel, esetleg régi barátokkal.

InfoTracer

Az InfoTracer nyilvánosan elérhető információkat - társadalombiztosítási nyilvántartásokat, blogokat, üzleti tulajdonjogokat és egyebeket - gyűjt össze, amelyek név, hely és e-mail cím alapján kereshetők.

BeenVerified

A BeenVerified egy olyan személy- és közhiteles kereső, amely segíthet megtalálni a közösségi hálózati profilokat és fotókat, ingatlanokat és vagyontárgyakat, csődinformációkat és még sok mást.