, 2022/1/12

A Facebook megzavarta az afgán felhasználókat célzó pakisztáni hackercsoportot: Report A Facebook anyavállalata bejelentette, hogy fellépett olyan pakisztáni hackercsoportok ellen, amelyek olyan embereket céloztak meg, akik kapcsolatban álltak az előző afgán kormánnyal, a hadsereggel és a kabuli bűnüldöző szervekkel.

facebook hack news

"A hivatalos Facebook-fiókot feltörték": Ashraf Ghani volt afgán elnök

Ashraf Ghani volt afgán elnök hétfőn figyelmeztetett Facebook-fiókjának feltörésére, ahol percekkel korábban a tálibok elismerésére vonatkozó felhívást tettek közzé.

Az NSO Group izraeli cég Pegasus kémprogramját újságírók, aktivisták, kormánytisztviselők célpontjaira használják

Újságírók, aktivisták, kormánytisztviselők ellen használják az NSO Group izraeli cég Pegasus kémprogramját

Az izraeli NSO Group cég Pegasus szoftverét újságírók, emberi jogi aktivisták és politikai másként gondolkodók elleni kémkedésre használják - derül ki egy globális médiakonzorcium kiszivárgott célzási adatokon alapuló vizsgálatából.

gadgets.ndtv.com

Próbáltál már popcornt készíteni fóliába csomagolva? Ez a hack tényleg működik - itt találod

Nemrégiben megálltunk a közösségi média influencer 'Johny Nonny' Facebook-oldalán, aki kipróbált egy trendi főzési hacket, amellyel otthon készíthetünk popcornt - fóliába csomagolva.

food.ndtv.com

Fúj! A "legegyszerűbb hack tészta készítéséhez" az internetet is megrémítette; nézd meg a vírusvideót!

Virális hack videó: Egy Lisa nevű nő osztotta meg a Facebookon ezt a hírhedt videót 'Ultimate Spaghetti Trick' címmel, amely minden rossz okból vírusként terjedt.

food.ndtv.com

Rahul Vaidya Facebook-fiókját feltörték. "Ne törődjetek a véletlenszerű videókkal" - írta az Instagramon.

A hacker tegnap óta "random videókat" posztol Rahul Vaidya Facebook-kezelőjén.

www.ndtv.com/entertainment

A Facebookot az ír felügyelőkutya vizsgálja a több mint 500 millió felhasználó adatszivárgása miatt.

Az ír adatvédelmi felügyelet hivatalos vizsgálatot indított a Facebook ellen, miután 533 millió felhasználó adatai szivárogtak ki egy hackeroldalon - közölte szerdán egy szóvivő.

gadgets.ndtv.com

61 Lakh indiai Facebook-felhasználó adatai állítólag online kiszivárogtak: Szakértő. Egy kiberbiztonsági vezető szerint mintegy 6,1 millió (61 lakh) indiai Facebook-felhasználó személyes adatai, például telefonszámai állítólag kiszivárogtak az interneten, és hackerfórumokon tették közzé őket.

www.ndtv.com

A Facebook jövőre több fiókbiztonsági funkciót ad a mobilalkalmazáshoz. A Facebook közölte, hogy a jövő évtől kezdve minden felhasználónak lehetőséget ad arra, hogy fizikai biztonsági kulcsokat állítson be személyazonosságának ellenőrzésére, mielőtt bejelentkezik a fiókjába a mobilalkalmazáson.

Microsoft, Google, Cisco, Dell csatlakozik a Facebook jogi csatája ellen izraeli Hacking Company NSO után WhatsApp Hack

A Microsoft, a Google, a Dell és a Cisco csatlakozott a Facebookhoz az NSO hackercég elleni jogi csatában. A techóriások amicus beadványt nyújtottak be egy amerikai szövetségi bírósághoz, amelyben azt állítják, hogy az izraeli cég eszközei "erősek és veszélyesek".

gadgets.ndtv.com

Vírus: Ez az egyszerű hack a darált hús egyenletes megfőzéséhez el fogja ámulatba ejteni! Virális: This Easy Hack To Cook darált hús egyenletesen fog elszállni az agyad! Ez a vírusos hack azt javasolja, hogy a darált húst egyenletesen melegítsük fel egy serpenyőben egy fém habverő segítségével, amelyet süteménytészták vagy omletthez használt tojások keveréséhez használunk.

food.ndtv.com

A Facebook felfüggeszti a hamis orosz fiókokat, az amerikai választási hacker- és kiszivárogtatási fenyegetésre figyelmeztet. A Facebook csütörtökön közölte, hogy felszámolt három olyan hamis fiókhálózatot, amelyeket az orosz hírszerző szolgálatok arra használhattak, hogy a közelgő amerikai választások megzavarására irányuló erőfeszítések részeként feltört dokumentumokat szivárogtassanak ki.

gadgets.ndtv.com

A Facebook felfüggeszti a hamis orosz fiókokat az amerikai választási hackeléssel való fenyegetés miatt

A Facebook Inc. csütörtökön közölte, hogy felszámolt három olyan hamis fiókhálózatot, amelyeket az orosz hírszerző szolgálatok használhattak feltört dokumentumok kiszivárogtatására a közelgő amerikai választások megzavarására irányuló erőfeszítések részeként.

Delhi jelenlegi COVID-19 hulláma tetőzhetett, az esetek 2-3 napon belül csökkenhetnek, mondja Satyendra Jain

Az egészségügyi miniszter elmondta, hogy a nemzeti fővárosban ma várhatóan több mint 25 000 esetet jelentenek, de a kórházi felvételek száma az elmúlt négy-öt napban stabilizálódott.

Haridwar gyűlöletbeszédek: A Legfelsőbb Bíróság 10 napon belül választ kér a Központtól és Uttarakhandtól

Az utasítás egy értesítésre érkezett, amely egy SIT által végzett "független, hiteles és pártatlan vizsgálatot" kért az állítólagos gyűlöletbeszédek incidenseivel kapcsolatban.

India és Kína 14. katonai tárgyalási fordulót tart a kelet-ladakhi patthelyzet megoldása érdekében

A hadtestparancsnoki szintű megbeszélések 14. fordulójára a kelet-ladakhi Chushul-Moldo határállomáson kerül sor, a tényleges ellenőrzési vonal (LAC) kínai oldalán - közölték.

India napi 1 94 720 COVID-19 fertőzést regisztrált, 15,8%-kal többet, mint előző nap

Az Omicron-szám 4 868-at ért el. Maharashtrában volt a legtöbb eset (1.281) az új variánsból, amelyet Rajasthan követett.

Kerala 76 új Omicron megbetegedést regisztrált; a csoportot egy magán ápolási főiskolán észlelték.

Egy "Omicron klaszter" alakult ki egy magán ápolási főiskolán Pathanamthittában, ahol a gyanú szerint a betegség egy olyan hallgatótól terjedt el, aki kapcsolatba került egy abroából érkezett személlyel.