, 2022/1/6

A lap bezárása gyorsbillentyűvel gyorsan kiléphet a webböngésző nyitott lapjáról. Ez a Chrome, a Firefox, az Edge és a Safari esetében működik, és megmutatjuk, hogyan használhatod.

Gyorsbillentyű a lap bezárásához

Egy Chrome lap bezárása.

Windowson, Chromebookon vagy Linuxon egy nyitott Chrome-fül gyors bezárásához nyomja meg a billentyűzeten a Ctrl+W billentyűkombinációt. Ezzel azonnal bezárja a lapot.

Mac számítógépen a Command+W billentyűkombinációval zárhat be egy nyitott lapot a Chrome-ban.

Tipp: Ha véletlenül bezár egy lapot, állítsa vissza azt a lapot a Ctrl+Shift+T (Windows) vagy a Command+Shift+T (Mac) billentyűkombinációval.

Abban az esetben, ha egy teljes Chrome-ablakot szeretne bezárni, akkor nyomja meg a Ctrl+Shift+W (Windows) vagy a Command+Shift+W (Mac) billentyűkombinációt.

Hogyan nyithat meg újra egy bezárt lapot a Google Chrome-ban?

Megnyílt Firefox lap bezárása gyorsbillentyűvel

Zárj be egy lapot a Firefoxban.

Linux vagy Windows PC-n a Ctrl+W billentyűkombinációval zárhat be egy nyitott Firefox-fület. Mac számítógépen a megnyitott Firefox lap bezárásához a billentyűkombináció a Command+W billentyűkombináció. Egy teljes Firefox ablak bezárható a Ctrl+Shift+W (Windows) vagy a Command+Shift+W (Mac) billentyűkombinációval.

Tipp: Ha mégis bezárnál egy fontos lapot, a Firefoxban többféleképpen is újra megnyithatod a bezárt lapokat.

Megnyílt Edge lap bezárása gyorsbillentyűvel

Zárj be egy lapot az Edge-ben. Az Edge nagyjából ugyanúgy működik, mint a Chrome, így a Chrome gyorsbillentyűjét használhatja a lapok bezárására az Edge-ben. Windows vagy Linux számítógépén egy aktív Edge-fül bezárásához nyomd meg a Ctrl+W billentyűkombinációt. Macen az Edge-ben a Command+W billentyűkombináció megnyomásával zárhat be egy nyitott lapot.

A legjobb technikai hírlevél bárhol

Csatlakozz 425 000 feliratkozójához, és naponta kapd meg a funkciókat, cikkeket, híreket és érdekességeket tartalmazó összefoglalót. Az e-mail elküldésével elfogadod a Felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket. Az Edge ablak teljes bezárásához nyomd le a Ctrl+Shift+W (Windows) vagy a Command+Shift+W (Mac) billentyűkombinációt.

Megnyílt Safari lap bezárása gyorsbillentyűvel

Más böngészőkhöz hasonlóan a Safari is lehetővé teszi a nyitott lapok gyorsbillentyűvel történő bezárását. Ez a gyorsbillentyű még az iPad Safariban is működik, ha fizikai billentyűzetet csatlakoztatsz a készülékhez. Ha be akarsz zárni egy nyitott lapot a Safariban, nyomd meg a billentyűzeten a Command+W billentyűkombinációt. A Safari ablak bezárásához nyomja le helyette a Command+Shift+W billentyűkombinációt.

Ha pedig végül egy fontos lapot zársz be, a böngészőben van mód a bezárt Safari lapok visszaállítására. A megnyitott böngészőfül bezárására szolgáló billentyűparancs elérhetőségével a böngészés sebessége az egekbe szökik. Boldog böngészést! Ahogy haladsz előre a böngészési képességeidben, vedd figyelembe a lapcsoportok használatának előnyeit.

Mi a Google Chrome-ban a lap bezárásának parancsikonja?

A Chrome-ban és minden más Windows böngészőben, amire gondolni tudok, a lap bezárásának parancsikonja a Control-W. Ha véletlenül bezártál egy lapot, akkor a Control-Shift-T billentyűvel nyithatod meg újra. Ebben a tekintetben nincs semmi különleges vagy más a Chrome-ban. Mellékesen megjegyzem, hogy régebben sokat használtam a Control-W-t, ezért átprogramoztam a billentyűzetemet úgy, hogy a Pause/Break billentyű lenyomása bezárja a lapot. A Control-W tényleg nem a legszebb gyakori parancs egy érintőképernyős gépelő számára, a Pause/Break pedig nagyon könnyen leüthető.

Mi a gyorsbillentyű az összes fül bezárására?

Hogyan lehet automatikusan bezárni a lapokat a Chrome-ban? Van-e egér gyorsbillentyű a Google Chrome-ban az utolsó bezárt lap újranyitásához?

Mi a gyorsbillentyű a Chrome böngészőben a lapok elhagyásához? Hogyan lehet elrejteni a böngésző "legutóbb bezárt lap" parancsikonját?

Eredetileg megválaszolva: Van valamilyen gyorsbillentyű a Chrome-ban a lap bezárására?

A Tab bezárásának billentyűje a W.

Az operációs rendszertől függően a ctrl + w (Windows vagy Linux alatt) vagy a cmd + w (MacOS alatt) billentyűkombinációt kell megnyomni. A legutóbb bezárt lapot a ctrl / cmd + shift + T billentyűkombinációval nyithatja meg újra.

A Chrome-ban bezárhatjuk az összes fület egy ablakban, miközben egy kiválasztottat nyitva tarthatunk.

Van billentyűparancs a "többi lap bezárására"?

írd be a kép leírását ide

google-chrome

keyboard-shortcuts

Dio válasza a legjobb, amit eddig találtam -

Nincs olyan billentyűparancs, amiről tudnék, és a Google fórumok ellenőrzése után senki másnak sincs.

Használhatod helyette az Inaktív lapok bezárása bővítményt - Ez egy gombot ad hozzá, amely bezárja az összes többi lapot, kivéve az aktívat.

Azért írtam ezt a bővítményt, hogy a jobbra/balra/egyéb lapok bezárásához / egyéb lapok / pin / unpin lapok bezárásához gyorsbillentyűket rendelhessünk. Szóljatok, ha tudjátok használni.

Billentyűparancsikonok más / jobb oldali lapok bezárásához

A bővítmény működéséhez a Chrome Beta csatornát vagy újabbat kell használni.

A bővítmény három billentyűparancsból áll:

* Alt-Shift-O: Más lapok bezárása

* Alt-Shift-R: Lapok bezárása jobbra

* Alt-Shift-P: Tabulátor kitűzése

Egy különálló bővítmény, a tabloid a következő parancsikonokat adja a Chrome-hoz

* Lap jobbra mozgatása

* Lap balra mozgatása

* Lap áthelyezése az első pozícióba

* Lapot az utolsó pozícióba.

Az összes többi lap bezárásához a CtrlShiftAltW a gyorsbillentyű, ha telepíted a Chrome Webáruházban szabadon elérhető Amazing Tab Shortcuts programot.