, 2022/1/6

Az sms sokkal jobb a GIF-ekkel. Sokoldalú érzelmeket fejezhetsz ki, és szórakoztató animációkat adhatsz hozzá, amelyek emberi jelleget kölcsönöznek üzeneteidnek. A legtöbb közösségi médiaplatform lehetővé teszi a felhasználók számára a GIF-ek küldését és fogadását, és a Snapchat is támogatja ezt a funkciót.

how to send gifs on snapchat

Hogyan küldhetsz GIF-eket a Snapchaten, akár Android-, akár iOS-felhasználó vagy. Ez magában foglalja a GIF-ek Snapchatben való megjelenésének lépéseit, valamint a Snapchat csevegőszobákban és a Stories frissítésekben való GIF-ek küldésének lépéseit. Hogyan használhatsz GIF-eket a Snapchat snaps-ben

A GIF-ek hozzáadása a Snaps-ekhez valójában nagyon egyszerű.

Először is, indítsd be a Snap motorodat, ahogy szoktad, és készíts egy képet/videót.

Koppints a képernyő jobb oldalán lévő sorból a matrica ikonra.

Görgess lefelé, és válassz ki egy GIF-et, hogy hozzáadhasd a fényképedhez vagy videódhoz. A keresősávba beírhatsz egy kulcsszót vagy kifejezést is, hogy konkrétabb GIF-választékot kapj.

Húzd az előző lépésben hozzáadott GIF-et a kívánt helyre a képernyőn.

Csípd össze a képernyőt a GIF méretének tetszés szerinti beállításához.

Ezután elküldheted a Snapet a Történeteidbe, barátaidnak/kapcsolataidnak, vagy egyszerűen elmentheted a galériádba, hogy megoszd más közösségi médiaplatformokon.

Ha egy Snaphez hozzáadott GIF-et el szeretnél távolítani vagy lecserélni, egyszerűen húzd azt a képernyő aljára a felbukkanó szemetes ikon felé.

Egy Snapben annyi GIF matricát használhatsz, amennyit csak szeretnél. A Bitmoji és az Olló funkciókat is használhatod avatarok, illetve matricák létrehozására, hogy fokozd a csevegés élményét.

Hogyan teheted izgalmasabbá a Snapchat-üzeneteket

Hogyan küldjünk GIF-eket a Snapchat üzenetekben? A GIF-ek küldése a Snapchat csevegésekben nem olyan egyszerű, mint a Snaps-ben. A jó hír az, hogy nem is túl bonyolult. Ha iOS-t használsz, akkor telepítened kell a GIPHY billentyűzetet az iPhone-odra. Androidos oldalon a Gboard alkalmazásra lesz szükséged.

Letöltés: GIPHY for iOS (ingyenes) Letöltés: Gboard for Android (Ingyenes)

Hogyan szerezhetsz GIF-eket a Snapchatre (Androidra)

A Gboard jellemzően a legtöbb androidos készülék alapértelmezett billentyűzete. Ha a telefonod gyártója más billentyűzetet telepített, akkor a következő lépéseket kell követned.

Menj a Beállítások > Rendszer > Nyelvek és bevitel menüpontba, és koppints a Virtuális billentyűzetre. Győződjön meg róla, hogy a Gboard van beállítva alapértelmezett billentyűzetként. Alternatívaként egyszerűen elindíthatja a Gboard alkalmazást telepítése után, és követheti az utasításokat.

Addd meg a kért engedélyeket, és máris készen állsz.

Hogyan szerezhetsz több Snapchat-filtert, -lencsét és -matricát?

Most pedig térjünk vissza a napi teendőkhöz. Íme, hogyan küldhetsz GIF-et a Snapchat üzenetekben androidos telefonokon:

Nyiss egy csevegést az elküldeni kívánt GIF címzettjével.

A billentyűzet megnyitásához koppints a szokásos módon a szövegsávra.

Koppints a menüsorban a GIF ikonra.

Megjelenik a különböző GIF-ek választéka. Válaszd ki vagy keresd meg a kívántat, és koppints rá a küldéshez.

Hogyan szerezhetsz GIF-eket a Snapchat-en (iOS-re)

A GIF-ek Snapchaten való megjelenítéséhez iOS alatt kövesd az alábbi lépéseket:

IMG_E3383

Billentyűzetbeállítások iPhone-on

Billentyűzetbeállítások iPhone-on

Keyboard-settings-iPhone

Lépj a Beállítások > Általános > Billentyűzetek menüpontra, és koppints rá a billentyűzetbeállítások megtekintéséhez.

Koppints az Új billentyűzet hozzáadása lehetőségre. A Giphy billentyűzetet a Harmadik fél billentyűzetek alatt találod. Koppints rá a hozzáadáshoz.

Miután hozzáadtad a Giphy billentyűzetet, az megjelenik az aktív billentyűzetek listájában. Koppintsn rá a további beállítások eléréséhez.

Kapcsold be a Teljes hozzáférés engedélyezése opciót, és a felugró ablakban koppints az Engedélyezés lehetőségre, hogy teljes körű engedélyeket adjon az alkalmazásnak.

Mostantól váltogathatsz a billentyűzetek között, miközben az iPhone-odon SMS-t írsz.

GIF-ek küldése a Snapchat csevegésekben az iPhone-on:

Nyisd meg a Snapchatet, és lépj át annak a barátodnak a chatjére, akinek GIF-et szeretnél küldeni.

A billentyűzetbeállítások megjelenítéséhez koppints a szóköz bal oldalán lévő Globe ikonra, és tartsd lenyomva.

Válassza ki a Giphy-t a listából.

Írj be egy kulcsszót a keresősávba a kívánt GIF kereséséhez, majd koppints rá a másoláshoz.

Egyszerűen illessze vissza a GIF-et a szövegsávba, és nyomja meg a küldés gombot.

További Expression Online

Kommunikációnk nagy része manapság virtuális, és minden lehetőség, hogy személyessé tegyük, örömmel fogadunk. A Snapchat GIF-jeivel egy (vagy száz) vidámságot és személyiséget adhatsz hozzá.

Reméljük, kihasználod a funkciót, és kipróbálod a többi funkciót is, hogy még izgalmasabbá és szórakoztatóbbá tedd az alkalmazás használatát.

Fotó egy telefonról, amelyen a Snapchat logója látható

A Snapchaten is küldhetsz GIF-eket

Amennyiben azok a Snapchat GIPHY könyvtárán keresztül elérhetőek.

Önmagukban azonban nem küldhetsz GIF-eket - azokat egy fotóhoz vagy videóhoz kell hozzáadnod.

A Snapchat iPhone és Android verziója is lehetővé teszi a GIF-ek küldését.

A Snapchat 2011-es indulása óta a felhasználók rengeteg lehetőséget kaptak arra, hogy feldobják képeiket és videóikat - a szűrők, a Bitmojik és a matricák (hogy csak néhányat említsünk) között a lehetőségek tárháza végtelen. Az egyik, szintén minden felhasználó számára elérhető lehetőség a GIF-ek hozzáadása. Rövid GIF matricákat adhatsz hozzá bármelyik elküldött fényképhez vagy videóhoz, ami remek módja annak, hogy a felvételeket feldobd.

Vegye azonban figyelembe, hogy nem küldhet bármilyen GIF-et. Csak olyan GIF-eket küldhetsz, amelyek a Snapchat GIPHY könyvtárában vannak. Ezek általában nagyon kicsi, nagyon rövid clip-art ikonok. Íme, hogyan küldhetsz GIF-eket a Snapchaten, akár az alkalmazás iPhone, akár Android verzióját használod.

iPhone 11 (699,99 $-tól a Best Buy áruházban)

Samsung Galaxy S10 (899,99 $-tól a Best Buyban)

Hogyan küldhetsz GIF-eket a Snapchaten

1. Nyisd meg a Snapchatet.

2. Készíts egy fényképet vagy videót. Egy korábban készített fényképet vagy videót is használhatsz, ha a Snapchat kameratekercs részlegére mész.

3. Miután elkészült a fénykép vagy videó, koppints a képernyő jobb oldalán található "Matrica" ikonra. Ez úgy néz ki, mint egy négyzet, amelynek egyik sarka fel van hajtva.

4. A "Matrica" fülön keresd meg a "GIF" gombot, majd koppintson rá.

A GIF gomb kicsi, de mindig az elsőként megjelenő lehetőségek között lesz. Taylor Lyles/Business Insider

5. Megjelenik egy válogatás az éppen trendi GIF-ekből. Ezek közül választhatsz egyet, ha rákattintasz.

6. Alternatív megoldásként a képernyő tetején található keresősávra koppintva kereshet egy adott GIF-et. Ha megtaláltad a keresettet, koppints rá.

Keresd meg egy GIF-et, és add hozzá a rá koppintással. Taylor Lyles/Business Insider

7. A kiválasztott GIF megjelenik a fényképeden vagy videódon. Húzd a GIF-et arra a helyre, ahová szeretnéd elhelyezni. A GIF méretét is átméretezheted, ha az alapértelmezett méretet túl nagynak vagy túl kicsinek találod - csak csípd meg vagy húzd ki, ahogyan bármelyik fényképen nagyításhoz vagy kicsinyítéshez tennéd

8. Ha kész vagy, koppints a képernyő jobb alsó sarkában a "Küldés" gombra, és válaszd ki azokat az ismerősöket, akiknek el szeretnéd küldeni a posztot, vagy add hozzá a posztot a Snapchat-sztoridhoz.

Androidra

Ha GIF-et szeretnél küldeni Snapchat üzeneteken az Android telefonodon, akkor a Gboard alkalmazás segítségére van szükséged. A legtöbb androidos telefonon alapértelmezés szerint telepítve van a Gboard. Ha nincs meg, akkor a Google Play Áruházból töltsd le és telepítsd. Ezután állítsd be alapértelmezett billentyűzetként a Beállítások > Rendszer > Nyelvek és bevitel > Mamage billentyűzetek és kapcsolja be a Gboard csúszkát. Ezután kövesd a lépéseket, hogyan küldhetsz GIF-et a Snapchat csevegésben.

1. lépés. Nyisd meg a Snapchatet, és lépj annak a személynek a csevegőszobájába, akinek GIF-et szeretnél küldeni.

2. lépés. Kattints a szövegsávra a billentyűzet megnyitásához, majd a GIF opcióra, és számos GIF-et fogsz látni.

3. lépés. Válassz egy GIF-et, és küldd el a barátodnak.

iPhone számára

Ha GIF-et szeretnél küldeni Snapchat üzenetekben az iPhone-on, próbáld ki a GIPHY billentyűzetet. Miután telepítette a GIPHY alkalmazást az iPhone-ra, nyisd meg az iPhone beállításait, és kattints az Általános > Billentyűzet > Billentyűzetek > Új billentyűzet hozzáadása... > GIPHY, és kapcsolja be a Teljes hozzáférés engedélyezése gombot.

Kövesd a lépéseket a GIF küldéséhez a Snapchat csevegésben.

1. lépés. Nyisd meg a Snapchatet, és nyisd meg annak a személynek a csevegőszobáját, akinek GIF-et szeretnél küldeni.

2. lépés. Nyisd meg a billentyűzetet, nyomd meg a földgömb ikont, és válassza ki a listából a GIPHY-t.

3. lépés. Ezután válassz ki egy GIF-et, majd kattints a Küldés gombra, hogy elküldj a barátodnak.

Hogyan küldhetsz GIF-et a Snapchat-en a Camera Rollból?

Lehet, hogy sok GIF van a képgalériádban, és néha szeretnél megosztani egy érdekes, elmentett GIF-et egy barátoddal a Snapchaten. Hogyan küldhetsz GIF-et a Snapchat-en a kameratekercsből?

1. lépés. Menj a kameratekercsbe, és nyisd meg a GIF-et.

2. lépés. Koppints a Megosztás gombra, majd válaszd ki a listából a Snapchat ikont.

3. lépés. Küldd el a GIF-et egy barátodnak, vagy közvetlenül a sztoridba.

A legjobb GIF-készítő Windowshoz

Ha pedig GIF-et szeretnél készíteni egy videoklipből Windowson, akkor próbáld ki a MiniTool MovieMaker-t. Ez egy ingyenes videó GIF-be konvertáló program, amellyel többféle videofájltípusból is készíthetsz GIF-et. A konvertálás előtt pedig szerkesztheted a videoklipped, például vághatod, feldarabolhatod, forgathatod, szűrőket adhatsz hozzá és így tovább.