, 2022/1/5

A Snapchatokhoz zenét hozzáadni egyszerű, és egyfajta je ne sais quoi-t adhat a szokásos szelfikhez. Akár a Snapchat-csíkjaidat szeretnéd feldobni, akár a barátaidnak szeretnéd bebizonyítani, hogy a Snapchat-sztorik segítségével éles eszű vagy, a zene hozzáadása mindent megváltoztathat.

how to add music to snapchat

Hogyan adjunk zenét egy Snapchathez:

1. Nyisd meg a Snapchatet

2. Vegyük a Snapchatet

3. Koppints a zene ikonra. Credit: képernyőfotó: Snapchat

4. Keresd meg a Snapchathez hozzáadni kívánt dalt.

5. Koppints a kívánt dalra, hogy hozzáadhasd a Snapchat-edhez.

6. Húzda zenét, hogy beállítsd a dal Snapchatben megjelenő részét.

Az alján található sáv segítségével állíthatod be, hogy a dal mely része szerepeljen a Snapchateden.

7. Érintsd meg a pipa gombot a Snapchatjéhez való hozzáadáshoz.

Ha elégedett vagy a dal adott részével, koppints a jelölőjelre.

8. Húzd a dalcímkét, hogy a kívánt helyre helyezd azt. A dal ikonját húzhatod.

9. Küldd el!

Hogyan adjunk zenét a Snapchat történetekhez 5 perc alatt: A Step-

Az egyik legjobb módja annak, hogy a Snapchat-sztorik kiemelkedjenek a többi közül, ha a megfelelő zenével személyre szabod őket. Egészen a közelmúltig a Snapchat felhasználói nem tudtak zenét hozzáadni a történetekhez az alkalmazáson belülről, és egy másik alkalmazásból kellett lejátszaniuk egy zeneszámot, miközben felvették a snappjeiket. 2020 végére azonban a Snapchat hivatalosan is bevezetett egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi az alkotók számára, hogy licencelt zenét használjanak magából az alkalmazásból.

1. Zene hozzáadása egy Snapchat-sztorihoz az alkalmazás beépített hangkönyvtárából?

2. Saját hangfelvétel készítése a Snapchat alkalmazásban

3. Saját háttérzene hozzáadása a Snapchat-videókhoz

(1) Hogyan adhatsz zenét egy Snapchat-sztorihoz a beépített hangtárból?

A Snapchat hangfunkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy népszerű dallamokat építsenek be, vagy személyre szabott hangokat hozzanak létre, amelyeket felhasználhatnak a snappekbe. Kezdje azzal, hogy megnyitja a Snapchat alkalmazást az okostelefonján. Érintse meg vagy tartsa lenyomva a képernyő alsó középső részén található kör alakú zár ikonját, hogy fényképet vagy videót készítsen a választása szerint. Vedd észre, hogy a képernyő jobb oldalán található lehetőségek között van egy zenei hangjegy ikon.

Hogyan adhatunk zenét egy Snapchat-sztorihoz? - 1. lépés

A zenei jegyzetre koppintva megnyílik egy menü a Kiemelt, a Kedvenceim és a Saját hangok menüpontokkal. Az első Kiemelt listában népszerű dalok közül választhatsz. Választhatsz a Hangulat, az Új előadók, a Vírus, a Szerelem, a Hip-hop és a Snap Trending által kurátori összeállítást tartalmazó lejátszási listák közül. Az Ajánlott szekció egy újabb listát kínál, vagy használhatod a keresési lehetőséget is, hogy megtaláld a keresett előadót és dalt a beépített könyvtárból.

rintse meg a lejátszás ikonját a dal mellett, hogy előnézetben megtekinthesse és hozzáadhassa a Snapjéhez. Az alján megjelenik egy sáv, amely lehetővé teszi, hogy kiválaszd a dalnak azt a részét, amelyet be szeretnél mutatni.

Hogyan adjunk zenét egy Snapchat-sztorihoz - 2. lépés

Ha pedig más dalt szeretnél választani, nem kell teljesen elhagynod a Snapedet. Egyszerűen csak kattints a zenesáv mellett lévő "X" ikonra, és válassz egy másik dallamot a zenei jegyzet ikonról. Egy fotóhoz legfeljebb 10 másodpercig adhatsz hangsávot. Egy videó esetében azonban az időtartam 60 másodperc, és a kiválasztott hangsáv a videó hosszáig fog szólni.

Ekkor megjelenik egy hanggrafikus matrica, amelyből kiderül a zeneszám és az előadó neve. Állítsa be a matricát a kívánt pozícióba tetszése szerint. Húzza ki a matricát a keretből a zene megtartásához, és törölje a matricát. Ha azonban magát a zeneszámot szeretné törölni, egyszerűen húzza a matricát a képernyő aljára, ahol megjelenik egy szemetes ikon.

Hogyan adjunk zenét egy Snapchat-sztorihoz - 3. lépés

Most, hogy elkészültél a Snaped a megfelelő zenével, további elemeket, például matricákat és szöveget adhatsz hozzá, hogy véglegesítsd a Snapedet. Ezután nyomd meg a jobb alsó sarokban található Send To (Küldés) ikonra, hogy kilőhesd a barátaidnak, vagy beállítsd a sztoridnak.

Hogyan adjunk zenét egy Snapchat-sztorihoz -4. lépés

Egy dolgot érdemes szem előtt tartani: a Snapchat hangfunkciója egyelőre csak licencelt zenét biztosít a nagy lemezkiadókkal való együttműködés révén. Így nem biztos, hogy megtalálod benne a kedvenc indie zenekarod zenéjét. Hogyan adhatsz ezután saját, egyéni zenét a Snapchat-videóidhoz? Erre térjünk ki a következőkben.

(2) Hogyan hozhatsz létre és adhatsz hozzá saját hanganyagot a Snapchaten az alkalmazáson belüli felvételekkel?

Abban az esetben, ha saját hangklipet szeretnél hozzáadni egy Snaphez, akkor az alkalmazáson felveheted és beépítheted. Szokás szerint nyomd meg azt a kör alakú redőnyös kameragombot a snap rögzítéséhez, majd menj ismét a zene ikonra. A Kiemelt és a Kedvenceim opció mellett található a Saját hangok oszlop.

Hogyan hozhatsz létre és adhatsz hozzá saját hangot a Snapchathez az alkalmazáson történő felvétel segítségével?

Ezzel létrehozhatod és elmentheted saját hangklipjeidet. Saját klip létrehozásához koppints a "+" ikonra. Koppints a mikrofon szimbólumra a felvétel elindításához, és még egyszer a leállításához. Alternatív megoldásként a billentyű hosszas lenyomásával is elvégezheti a feladatot. Ez a funkció azonban a háttérzajt és a környezeti hangokat is rögzíti, ha a környezeted nem csendes.

Hogyan hozhatsz létre és adhatsz hozzá saját hangot a Snapchaten az alkalmazáson történő felvételkészítéssel?

Adj címet az új hangklipednek, és mentsd el a Saját hangok közé, hogy beépíthesd a Snapedbe. Azt is választhatod, hogy nyilvánossá teszed, hogy más Snapchat-felhasználók is hozzáférhessenek a zenédhez.

Hogyan hozhatsz létre és adhatsz hozzá saját hanganyagot a Snapchaten az alkalmazáson való rögzítéssel?

Végül az előnézeti ablakban szükség szerint vágja meg a klipjét, és húzogatva testre szabhatja, hogy a hang melyik részét szeretné használni a Snapjében.

(3) Hogyan adhatsz saját, egyéni háttérzenét a Snapchat-videókhoz?

Sajnos a Snapchathez zenét hozzáadni csak az alkalmazás beépített könyvtárában vagy magában az alkalmazásban hangklip rögzítésével lehet. Tegyük fel, hogy saját zenét szeretnél hozzáadni a Snapchathez. Ekkor a dolgok bonyolultabbá válnak. Nincs olyan beépített funkció, amely lehetővé tenné, hogy más platformokról, például a Spotify-ról vagy az Apple Musicról húzzon zenét.

Ráadásul szuper nehézkessé válik, ha a videót a zene horogjához akarod igazítani, vagy megfelelő szerkesztést akarsz végezni. Ez az a pont, ahol egy olyan online videószerkesztő, mint az InVideo, megmentheti a helyzetet. Profi minőségű történeteket hozhatsz létre, ha egyéni zenét vagy márkás tartalmakhoz készült stock zenét adsz hozzá a Snapchathez.

Íme, hogyan adhatsz hozzá zenét és szerkesztheted online Snapchat történeteidet ingyenesen az InVideo segítségével.

1. lépés: Regisztrálj egy ingyenes InVideo-fiókra, ha még nem tetted volna meg! Több mint 4000 sablon közül választhatsz. Lehetőség van arra is, hogy szöveget és zenét adj hozzá egy meglévő videóhoz. Ha azonban mindent a nulláról szeretne kezdeni, egyszerűen kezdje az Üres vászon opcióval. Győződj meg róla, hogy a Snapchat történetekhez a 9:16-os képarányt választod. Most kattintson a "Videó készítése" gombra.

2. lépés: Most az InVideo szerkesztőbe kerülsz. Kattints a "Média feltöltése" gombra, vagy húzd a fájlokat, hogy feltöltsd a videót a szerkesztőbe.

3. lépés: Miután feltöltötted, húzd a videódat a munkaterület közepére, hogy elkezdhesd a módosításokat. Egy felugró ablak megkérdezi, hogy szeretné-e megvágni a videót. Végezze el a kívánt módosításokat, vagy használja a teljes verziót. És most már minden készen áll a vizuális anyagod.

4. lépés: Miután a vizuális komponens elkészült, itt az ideje, hogy zenét adj a Snapchat-videódhoz. Egyszerűen kattintson a képernyő bal oldalán található zene ikonra. Válasszon az InVideo beépített zenei gyűjteményéből a különböző hangulatok, műfajok, sfx-ek és egyéb zenék közül.

5. lépés: Ha saját zenét szeretnél hozzáadni a projekthez, egyszerűen kattints a keresősáv jobb oldalán található Zene feltöltése lehetőségre, és tölts fel fájlokat a rendszeredből.

6. lépés: Húzd és állítsd be a zene idővonalát, hogy igazodjon a videó vizuális elemeihez.

7. lépés: Ha végeztél a bütyköléssel, kattints a Letöltés és megosztás gombra, majd az Exportálás gombra. A renderelést követően a testreszabott Snapchat-videód készen áll az alkalmazáson belüli megosztásra.

Befejezés

És ezzel meg is van - minden módját lefedtük annak, hogy zenét adj a Snapchat-videóidhoz, legyen szó az alkalmazás beépített könyvtárából, egyéni hangfelvételről az alkalmazáson, vagy teljesen új háttérhangok készítéséről a semmiből.

GYIK

1. A Snapchathez hozzá lehet adni zenét felvétel után?

Igen, a Snapchathez a videó rögzítése után is hozzáadhatsz zenét. Az előnézeti ablakban, mielőtt megnyomnád a Küldés gombot, a jobb oldalon ott van a zenei jegyzet ikon. Kattints a gombra, és irány az alkalmazás beépített könyvtára, hogy bármilyen zeneszámot hozzáadj.

2. Lehet zenét keresni a Snapchaten?

Igen, a Snapchat mostantól tartalmaz egy keresési lehetőséget. Korábban a háttérzene hozzáadásának módja az volt, hogy egy másik alkalmazásból játszottál le egy zeneszámot, miközben a Snapchatben készítettél felvételt. Most azonban csak annyit kell tenned, hogy megnyitod az alkalmazást, rákattintasz a jobb oldali zenei megjegyzésre, és rákeresel bármelyik előadóra vagy zeneszámra, amit szeretnél beépíteni.

3. Hogyan adjunk háttérzenét a Snapchat-videókhoz?

A háttérzene hozzáadása a Snapchat-videókhoz attól függ, hogy milyen zenét keresel. Ha egy népszerű dallamról van szó, amely elérhető a Snapchat beépített könyvtárában, egyszerűen keresse meg az előadó vagy a szám nevét a keresősávban. Ha azonban saját zenét szeretne hozzáadni a Snapchathez, nem tudja egyszerűen feltölteni a zeneszámot az alkalmazásba. Ehelyett egyszerűen használjon egy online videószerkesztő szoftvert, például az InVideo-t, hogy az alábbi lépésekkel egyedi videót hozzon létre testreszabott háttérzenével.

4. Miért nem tudok zenét hozzáadni a Snapchat-videóimhoz?

Ha kizártad a telefonoddal kapcsolatos hardverproblémát, akkor ezt az okozhatja, hogy nem frissítetted az alkalmazást, hogy az tartalmazza a nemrég bevezetett Hang funkciót. Egyszerűen menj az alkalmazásod áruházába, Android vagy iOS rendszer alapján, és koppints a Frissítés gombra.