, 2022/1/17

A metatulajdonban lévő Instagram fotómegosztó platform vezetője, Adam Mosseri elmondta, hogy a platform "duplázni" fogja a videókat és a Reelsre fog összpontosítani a következő évben. Mosseri szerint az Instagram "minden videós termékünket a Reels köré fogja konszolidálni, és tovább fogja növelni ezt a terméket" - jelentette szerdán az Engadget.

instagram new rule

"Újra kell gondolnunk, hogy mi is az Instagram, mert a világ gyorsan változik, és nekünk is változnunk kell vele együtt" - idézték Mosserit.

Az Instagram az elmúlt hónapokban változtatásokat eszközölt a videók kezelésében. Októberben megölte az IGTV márkát, hogy a hosszabb formátumú videókat a fő feedbe hozza. A felhasználóknak azonban a teljes videó megtekintéséhez át kell koppintaniuk a Reelsre.

Az alkotók számára Mosseri elmondta, hogy az Instagram több monetizációs eszközt fog bevezetni, hogy segítse őket a megélhetésben. Emellett elmondta, hogy az Instagram 2022-ben az üzenetküldésre és az átláthatóságra fog összpontosítani. Megjegyezte, hogy a platform meg fogja duplázni a kontrollok terén végzett munkáját is -- e hónap elején az Instagram bejelentette, hogy márciusban szülői kontrollokat ad hozzá. A kronologikus feed egy változata is visszatér jövőre, áll a jelentésben.

Mosseri kitért néhány olyan frissítésre, amelyet az Instagram idén hajtott végre, és amelynek középpontjában az állt, hogy a felhasználóknak nagyobb kontrollt adjon a felhasználói élményük felett. Kiemelte az olyan funkciókat, mint az érzékeny tartalmak vezérlése, a like-számok elrejtésének lehetősége és a rejtett szavak a közvetlen üzenetekben.

Tutorial

Instagram szabályok, korlátozások és korlátozások

Ha biztonságban akarod tartani az Instagram-fiókodat, akkor igazán fontos, hogy tisztában legyél az Instagram szabályaival, korlátaival, korlátozásaival és irányelveivel, mint például a Like, Comment, Direct message, Follow, Unfollow legújabb Instagram algoritmus, irányelv, stb. Instagram-felhasználóként tisztában kell lennie az Instagram szabályaival és korlátaival, hogy magas elkötelezettséget kapjon, és elkerülje a tiltást. Lehet, hogy érdekel, hogy sok időt töltenek az Instagramon, és sok műveletet végeznek gyorsan, de ne feledje, hogy ez a végén lehet, hogy a bánat! Bár egyesek idegesítőnek találják az Inarostagram korlátokat, ez a mi érdekünkben van. Más szóval az Instagram felismeri a spameket, és biztonságban tartja a fiókjainkat.

Most pedig nézzük végig az Instagram korlátokat:

Az Instagram frissítette a tiltási politikáját a tiltás előtti figyelmeztetéssel. Az Instagram-felhasználók korábban úgy tapasztalták a fiók tiltását, hogy nem kaptak tiltási értesítést, míg egyes felhasználók azt állították, hogy nem sértették meg az Instagram feltételeit. A jó hír az, hogy többé nem fogsz szembesülni a fiók letiltásával anélkül, hogy értesítést kapnál. Az Instagram 2019 júliusában változtatott az Instagram-fiók letiltási szabályzatán.

Mostantól az Instagram csak azokat a fiókokat tiltja le, amelyek bizonyos százalékban megsértették az Instagram irányelveit, és ezt nem lehet megkerülni! A folyamat kristálytiszta; az Instagram a tiltás előtt figyelmeztetést küld az Instagram irányelveit megsértő felhasználóknak, és figyelmezteti őket, hogy fennáll a letiltás veszélye. Az értesítés tartalmazza, hogy a közelmúltban történt a jogsértés, és hogy a felhasználóknak hogyan kell cselekedniük, hogy megakadályozzák, hogy az Instagram bezárja a fiókjukat.

Szerencsére az Instagram biztonságosabbá és támogatóbbá teszi a platformot minden felhasználója számára. Az Instagram tiltási politikájának új módosítása talán megnyugtatja a szülőket, ha gyermekeik az Instagramon töltik az idejüket. "Korlátozzuk, hogy milyen gyakran tehetsz bizonyos dolgokat az Instagramon, hogy megvédjük a közösséget"

Ez egy hiba, miközben áthalad az Instagram szabályain és az Instagram-műveletek korlátozásán, beleértve a kedveléseket, a kommenteket, a követést, a követés megszüntetését és a közvetlen üzenetet. Az igazság az, hogy nincs bizonyos korlátozások azok számára az Instagramon, amíg ha az Instagram NEM észleli a viselkedésed szokatlan.

Ha igen, akkor blokkolja a műveleteket a tetszik, komment, követés, követés megszüntetése és a közvetlen üzenet, és súlyos esetekben a post a feed és a történetek. Ha az Instagram korlátozta a műveleteidet, várd meg, amíg az Instagram eltávolítja. akár két hétig is eltarthat, amíg az Instagram eltávolítja a blokkolt műveleteket.

Melyek a tiltott tartalmak az Instagramon?

Van néhány szigorú szabály az Instagramon, amit mindenkinek csak be kell tartania; ismerjük meg a tiltott tartalmakat az Instagramon, amelyeket soha senki nem használhat az Instagramon:

Lőfegyver vásárlása és eladása

Alkohol vásárlása és értékesítése

Dohánytermékek vásárlása és értékesítése

Illegális, vényköteles gyógyszer (még akkor is, ha az Ön régiójában legális)

Élő állatok értékesítése

Online szerencsejáték

Szexuális tartalom

Gyűlöletbeszéd

Zsarolás vagy zaklatás

Erőszakra való buzdítás

Fizikai, anyagi kárral, vandalizmussal stb. való fenyegetés.

Az emberek bátorítása az önkárosítás elfogadására

Erős és erőszakos videók

Mit kell tenned, ha valaki megsérti az Instagram szabályait?

Az Instagramon van egy csapat, amelyik átnézi a jelentéseket, és ha jogsértést észlelnek, eltávolítják a tartalmat. Tehát küldj jelentést, ha észreveszel valamit, ami sérti az Instagram szabályzatát. Emellett az Instagram lehetővé teszi, hogy a felhasználók közvetlenül az Instagram alkalmazásból és az Instagram segédközpontjából fellebbezést küldjenek, hogy megvédjék magukat, és megmagyarázzák, miért osztottak meg ilyen tartalmat az Instagramon.

Az Instagram új súlycsökkentési és kozmetikai műtéti hirdetési korlátozásokat vezet be. Az Instagram igyekszik megvédeni a felhasználók testi és lelki egészségét, hogy bejelentette, korlátozza egyes hirdetéseket, amelyek ártanának az embereknek. Ha influencer követője vagy, akkor bizonyára láttad már azt az időszakot, amikor az Instagram feeded tele volt fogyókúrás termékekkel, amelyeket a legtöbb Instagram influencer hirdetett.

Meguntad, hogy túl sokat lát belőlük? Mostantól kevesebb fogyókúrás terméket fogsz látni az Instagram feedben az Instagram új szabálya és irányelve miatt.

Az új irányelv szerint a fogyókúrás termékeket csak a 18 év feletti Instagram-felhasználóknak fogják mutatni. Az Instagram bejelentette, hogy megkérdezi a felhasználók életkorát annak érdekében, hogy az életkornak megfelelően állítsa be, hogy mely posztokat láthatjuk, vagy nem láthatjuk. Ezután az Instagram lehetőséget biztosít arra, hogy az új irányelvet sértő posztokat jelenteni lehessen.

Az Instagram összes korlátozása

Most pedig beszéljünk az Instagram Like, Follow/Unfollow, komment, tag stb. korlátozásáról:

Tartsuk szem előtt, hogy az Instagram követési/követési, like, kommentelési stb. korlátairól nincsenek hivatalos nyilatkozatok, de a tapasztalatok szerint megtaláltuk az Instagram korlátait. Attól függően, hogy milyen fiókot és milyen korábbi fióktevékenységeket látott az Instagram, mindez különböző embereknél más és más.

Ez sok tényezőtől függ, és senki sem tudja a korlátozások konkrét számát, de nem lehetetlen tudni. Ez néhány fontos tényező, amelyek jelentős hatással vannak a tevékenységeidre:

Az Instagram-fiókod kora

A követőid száma

A fiókod elkötelezettsége

A fiókod aktivitása

Nyilvánvaló, hogy az új fiók korlátozása sokkal nagyobb, mint az idős fióké. A magasabb elkötelezettségi aránnyal rendelkező fiókok több műveletet végezhetnek, mint az inaktív fiókok. Csak tartsd szem előtt, hogy az Instagram nem hülye. Megnézik a korábbi viselkedésedet az Instagramon, és aztán eldöntik, hogy természetesnek tűnsz-e vagy sem.

Instagram Likes limit

A maximális szám 1000 naponta. De ez nem minden Instagram-felhasználó számára azonos. Ahhoz, hogy fiókod biztonságban legyen és ne zárják ki, meg kell elégedned napi 700 lájknál kevesebbel.

Instagram Comments limit

Ez körülbelül 180 és 200 között van naponta. Ne posztold ugyanazt a kommentet újra és újra. Az Instagram felismeri a duplikált kommenteket, és megbüntetné a fiókodat azért, amit tettél. És ne hagyj emojikat szöveg nélkül kommentként, ezek spamnek tűnnek.

Instagram felirat/kommentár karakterkorlátozás

Az Instagram-felhasználók 2200 karaktert használhatnak feliratban és kommentben.

Instagram Közvetlen üzenetek korlátja

Naponta körülbelül 50-80 új beszélgetés a biztonságos zóna.

Megjegyzés: Ha új Instagram-felhasználó vagy, a teljes műveleti korlátod 500 naponta. Ebbe beletartozik a Tetszik, a Komment, a Követés, a Követés megszüntetése. Emellett naponta 20-50 közvetlen üzenetet küldhetsz.

Most, hogy ismerjük ezeket a határokat, tudni fogjuk, hogy mik a legjobb módjai annak, hogy növeljük követőink számát az Instagramon.

Instagram Hashtag limit

A megfelelő hashtag kiválasztása megragadná az emberek figyelmét, és több kedvelést és követőt kapnál. De ne használd őket túlzásba. Legfeljebb 30 hashtaget használhatsz posztonként.

Instagram IGTV limit

Mint tudod, az Instagram körülbelül egy évvel ezelőtt vezette be az IGTV-t, amellyel megoszthatod a videót. Legfeljebb 10 perces videókat készíthetsz, de egyes felhasználók akár egyórás videókat is posztolhatnak.

Instagram Story limit

A sztori-korlátozás azoknak a felhasználóknak szól, akik túl sok sztorit osztanak meg. Legfeljebb 100 sztorit adhatsz hozzá.

Instagram Story kiemelési korlát

Szerencsére a sztori kiemelésekre nincs korlátozás.

Instagram címke limit

Ha szeretnél embereket megjelölni, akkor tudnod kell, hogy a maximális szám 20.

Instagram Mention limit

Legfeljebb 10 Instagram felhasználót említhetsz meg posztonként.

Instagram fióknév karakterkorlát

Az Instagram-fiók nevének karakterszámára is van egy korlátozás, ami 30 karakter.

Instagram bio karakterek számának korlátja

A bio karakterek száma nem lehet több mint 150 karakter.

Instagram napi poszt korlátozása

Minden Instagram-felhasználó naponta annyi posztot tehet közzé, amennyit csak tud, és a napi Instagram-posztokra nincs korlátozás.

Fotó és videó megosztási limit

Egyik Instagram-felhasználó sem másolhat tartalmat és oszthatja meg saját tartalmaként. Emellett a meztelen képek tilosak az Instagramon, de a meztelenség megengedett a festett fotókon és szobrokon. Aggódhatsz, hogy egész nap az Instagramon fogsz lájkolni és kommentelni, amíg a fiókod fel nem robban! Szóval ez nem fog működni.

Hogyan lehet megkerülni az Instagram korlátait?

Egy kis kreativitással könnyen megkerülheted az Instagram-korlátokat anélkül, hogy kockázatot vállalnál. Képzeld el, milyen nehéz lenne minden műveletet manuálisan elvégezni az Instagramon, és közben vigyázni, hogy ne sértsd meg az Instagram-korlátokat és szabályokat.

Mi van, ha több Instagram-fiókod van?! Úgy tűnik, lehetetlen kezelni. Itt játssza az Instazood a szerepét! Teljes körű automatizálás, amely a legjobb alternatíva az Instagram-műveletek manuális elvégzésére. Beállíthatja és szabadon élvezheti a napját. Az Instazood szolgáltatásai: Automatikus közvetlen üzenet, Kommentek kezelése, Instagram posztok ütemezése, Instagram bot, stb. Tehát nyugodt lehetsz az Instagram korlátozásokkal kapcsolatban, mert az Instazood odafigyelt rájuk.

Miért érdemes az Instazoodot használni?

Szüksége van egy olyan automatizálási eszközre, amely biztosítja Önt a fejlődéséről, és nem sérti meg az Instagram korlátait és szabályait. Az Instazood automatizálási eszköz használatával nem kell aggódnia az Instagram szabályainak és korlátainak megszegése miatt. Lehetővé teszi, hogy hashtag, hely és követő alapján válassza ki a célpontokat. Az Instazood automatikusan kapcsolatba lép az emberekkel az Instagramon a kiválasztott céloknak megfelelően, amíg el nem éri a napi Instagram-korlátokat.

Az Instazood több Instagram-fiókot is kezel:

Természetesen a különböző fiókok különböző tartalmakat tartalmaznak, és saját elrendezést igényelnek. Így egy automatizálási eszköz használata a megfelelő kezelésükhöz a legjobb választás lenne. Az Instazood automatizálási eszköz használatával több Instagram-fiókot is kezelhet, automatikus közvetlen üzenetet küldhet, kommenteket kezelhet és bejegyzések ütemezését végezheti. Továbbá, ha több Instagram-fiókot kezel, biztosan szüksége van egy Instagram ütemezőre, hogy felgyorsítsa a megosztási posztok folyamatát.

Következtetés

Bár mindenkinek be kellene tartania az Instagram szabályait, néhányan mégsem teszik! És a fiókjuk ideiglenes tiltásban és az elkötelezettség csökkenésében végződik. Soha ne becsülje alá az Instagram adatvédelmi szabályait; könnyen letilthatja Instagram-fiókját ideiglenesen vagy akár véglegesen is! Ha megszeged az Instagram szabályait, akkor ideiglenesen letiltja a fiókodat, ami két hétig tart, mire a fiókodat visszaállítja normál üzemmódba.

Az árnyéktiltás ideje alatt az Instagram nem engedi, hogy bármilyen műveletet végezz, például Like, Comment, stb. Ezért óvatosnak kell lenned az Instagram korlátozásokkal, és a legjobb Instagram botot kell választanod. Maradj a korlátoknál, tartsd természetesnek, ne több mint 1000 tetszik naponta, ne több mint 180-200 komment naponta, ne csak emoji, kezdj el célozni, minél jobban célzol, annál jobb a közönség, amit építesz.