, 2022/1/11

Hogyan vehetek rá egy adott személyt, hogy kövessen engem az Instagramon? Küldj nekik egy követési kérést, valószínűleg a kérésedet elfogadják . Kezdj el kapcsolatba lépni velük. Kérj tőlük sfs-t . Mindenkinek szüksége van több követőre, így ők fognak sfs veled ebben a szakaszban legalább ő / ő tudja a neved és tudja, hogyan nézel ki, mint .

Kövess engem az instagramon

Fejezd ki pozitív gondolat, Lassan de biztosan elkezdhetnek kedvelni téged, ha egyszer kényelmesen elkényelmesednek, akkor valószínűleg kapsz egy követést vissza . Építs egy jó bizalmat és hűséget ez az amit mindenki akar, Kapcsoljon ki mindent a beállításokban, és kövesd az adott személyt, hogy visszakövethető legyél, vagy DM-et küldj az adott személynek, hogy kövessen.

Amikor valaki követ téged az Instagramon, azonnal kapsz egy értesítést. De mi van akkor, ha hetek vagy hónapok múlva szeretnéd ellenőrizni, hogy követnek-e téged? Íme, hogyan állapíthatod meg, hogy valaki követ-e téged az Instagramon vagy sem. Először is nyisd meg az Instagram alkalmazást az iPhone vagy Android készülékeden, és navigálj az illető profiljára. Ha nem követed őt, és ő követ téged, akkor a normál "Follow" gomb helyett egy "Follow Back" gombot fogsz látni.

Nem tudod rávenni az embereket, hogy kövessenek téged az Instagramon.

Megpróbálhatod befolyásolni a döntésüket, esetleg azzal, hogy megkérdezed őket. De tapasztalatom szerint az, hogy megkéred az embereket, hogy kövessenek az Instagramon, kétségbeeséstől bűzlik, és nagyon rossz üzenetet küld. Olyan ez, mint azok a szomorú férfiak, akik kétségbeesetten járkálnak a bárokban, és gyakorlatilag könyörögnek a lányoknak, hogy figyeljenek rájuk. Egyáltalán nem jutnak semmire, mert a lányok nem akarnak randizni olyan kétségbeesett férfiakkal, akik senkinek sem kellenek.

"Vonzó jellemet" akarsz sugározni, és természetesen vonzod magadhoz az embereket. Mind a randizásban, mind az Instagramon. Szóval készíts egy remek profilt. Posztolj nagyszerű tartalmakat nagyszerű képaláírásokkal... és az emberek vonzódni fognak hozzád. Üzenj ennek a személynek néhány általános barátságos üzenetet. Valószínűleg megnézik a profilodat, és ha jól néz ki, akkor valószínűleg követni fognak! Ha nem, az sem baj, lépj tovább.

Beszélgess velük.

Lehet, hogy azért nem követnek téged, mert egyszerűen nem ismernek. Lájkolj néhány képet, kezdd el követni őket, és kommentelj rendszeresen. Így megnézik majd a fiókodat, és talán követni fognak.

Kezdd el követni őket.

Néha csak annyi kell ahhoz, hogy elkezdjük követni őket, hogy visszakapjuk a követésüket.

Üzenj nekik

Küldj nekik közvetlen üzenetet, amelyben megkéred őket, hogy kövessenek téged. Vagy kezdj el írni nekik. Ha egyszer jó kapcsolatot építettetek ki, tétovázás nélkül követni fognak téged.

Kérd meg őket, hogy kövessenek a kommentekben

Az emberek folyton ezt csinálják, a kommentszekcióban kérik meg az embereket, hogy kövessék őket. Mivel azonban ez gyakran bot-szerű dolog, általában nem működik túl jól. Remélem, ez segít!

78,2K megtekintésNézze meg a szavazatokat

Íme egy nagyszerű és egyszerű módja annak, hogy valakit rávegyél, hogy kövessen téged az Instagramon:

Csak küldj az illetőnek egy DM-et, és kérdezd meg tőle, hogy mi kell ahhoz, hogy a fiókod eléggé érdekelje ahhoz, hogy kövessen téged.

Íme a trükk:

Még ha nem is akarják követni az Instagramodat... akkor is értékes információkkal távozol, hogy hogyan javítsd a tartalmaidat.

Fontos megjegyzés:

Tanulmányok azt mutatják, hogy amikor valaki az Instagram profilodon landol, az emberek többsége csak a biódat és a nevedet olvassa el, amikor eldönti, hogy követni akar-e téged, vagy megnézi a további tartalmaidat.

Ez mit jelent?

Abszolút fontos, hogy az Instagramon a biódat könnyen emészthető módon állítsd be és rendezd el. Az IG bio-jának közvetítenie kell, hogy ki vagy, mivel foglalkozol, miért kellene követniük téged, és próbáld meg őket egy linkre vagy Linktree-re is irányítani.

Nem kényszeríthetsz senkit, hogy kövessen téged... Megkérdezheted, hogy akar-e követni téged, de ez alapvetően ennyi.

A legjobb módja annak, hogy egyetlen, konkrét személy kövessen téged, ha megkéred, hogy kövessen téged. Adj nekik egy okot, hogy miért kellene követniük téged. Ha nem akarsz ennyire közvetlen lenni, akkor elkezdheted lájkolni és kommentelni a posztjaikat.