, 2022/1/17

Az Oodle egy kizárólag apróhirdetésekkel foglalkozó keresőmotor. Bármelyik városból indulva mindent megtalálhat a járművektől és állásoktól kezdve az árucikkekig, háziállatokig, ingatlanokig és bérleményekig. Kiválaszthatod, hogy milyen messze szeretne keresni a várostól, és rengeteg alkategóriát talál, hogy a hirdetéseket kezelhető oldalakra bontva szitálhassa át.

Oodle classifieds

Ez a weboldal arra is használható, hogy saját termékeit vagy szolgáltatásait értékesítse a közösségen belül. A támogatott országok közé tartozik az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság, India, Írország, Ausztrália és Új-Zéland.

Mit találhatsz az Oodle-on

Ezek az összes apróhirdetés, amit ezen az oldalon találhatsz:

Járművek

Bérlés

Ingatlanok

Állás

Háziállatok

Jegyek

Kapcsolatok

Ezeken a területeken belül további szakaszok vannak, amelyek specifikusabb kategóriákba sorolják őket. Ha például árut keres az Oodle-on, akkor vannak alkategóriák a régiségek, a babák/gyerekek, az elektronika, az irodai cikkek, a szerszámok, a gyűjtemények, a készülékek és még sok más kategória számára.

Ugyanez vonatkozik a többiekre is, például az Oodle szolgáltatásaira, ahol a karrier, pénzügyi, otthoni, gyep és kert, ingatlan és jogi szolgáltatások alfejezetek vannak.

Hogyan keress apróhirdetéseket az Oodle segítségével?

Miután kiválasztott egy piactéri elemet, a weboldal egy másik, kifejezetten az adott apróhirdetések számára készült részébe kerül. Ha például lakáskiadások között böngészik, akkor a találatokat úgy szűrheti, hogy csak a mosógéppel és szárítóval rendelkező, két hálószobás lakásokat jelenítse meg, ahol macskák engedélyezettek, és a havi bérleti díj 750 dollár alatt van.

A bútortárgyak között böngészve azonban a szűrési lehetőségek olyan releváns dolgokra változnak, mint a tárgy típusa (asztal, szék, ágy stb.), a gyártási év, az ár és a szín. Ha itt állást keres, akkor a teljes foglalkoztatási típusra, a szükséges munkatapasztalatra, a munkakör címére és még sok másra is vannak szűrők. Válasszon ki egy esemény dátumát, ha jegyeket keres.

Érti a lényeget. Mindezek a speciális lehetőségek lehetővé teszik, hogy szűkítse a találatokat, és így pontosan azt találja meg, amit keres.

Helyi apróhirdetések keresése más városokban

Amikor először megnyitod az Oodle-t, a készülék helyzete alapján a környékbeli helyi apróhirdetésekhez kell eljutni. Megváltoztathatod a tartózkodási helyétől mért távolságot, hogy a közelben lévő apróhirdetéseket találd meg, vagy akár teljesen megváltoztathatod a helyet, hogy megnézd, mi van más városokban.

Állítsd be a várost, amelyen belül böngészel, az oldal tetején található városnév kiválasztásával és egy új város megadásával. Így találhatsz apróhirdetéseket más országokban is.

Kapj értesítést az új helyi apróhirdetésekről

Az Oodle lehetővé teszi, hogy e-mail értesítést kapj minden olyan keresésről, amely érdekelnek. Így könnyen naprakész maradhatsz az új helyi ajánlatokról anélkül, hogy minden nap meg kellene látogatnod az oldalt. Ehhez keress rá valamire, ami érdekel, majd görgess a találatok legalsó részére. Írd be az e-mail címét az e-mail értesítések alatti szövegdobozba. Azonnali, óránkénti vagy napi értesítést választhatsz, attól függően, hogy milyen gyakran szeretnél frissítéseket.

Rólunk

Az Oodle jobb módot kínál az online apróhirdetéseken keresztül történő vásárlásra és eladásra. A vevők mindent egy helyen láthatnak. Az Oodle naponta több mint 500 000 új hirdetést gyűjt össze több mint 80 000 különböző oldalról. Az eladók pedig mindenhol egyszerre adhatnak fel hirdetéseket. Az Oodle szindikálja a helyi eladók által közzétett hirdetéseket partnerhálózatának több száz webhelyén.

Az Oodle a második legnagyobb online apróhirdetési szolgáltatás az Egyesült Államokban, és havonta több mint 12 millió egyedi látogatót vonz. Az Oodle partnerhálózata több mint 200 vezető márka, köztük a Facebook, a Walmart, a MySpace és a Cox Broadcasting apróhirdetési hálózatát működteti. Az Oodle a médiavállalatok, online közösségek és portálok számára kínál bevált üzleti modellt és nagyszerű felhasználói élményt a helyi közösségi apróhirdetésekhez.

Vásárolj bármely megbízható kereskedőnél

Vásárolj több ezer autót piacterünkön. Látogass el jóváhagyott márkakereskedőink egyikéhez. Vagy mesélj nekünk egy már megtalált autóról.

Előre jóváhagyott OodlePay finanszírozás

Te tarod kézben az irányítást. Azonnali, előre jóváhagyott és hordozható finanszírozás, így te választhaod ki a pénztárcájának legmegfelelőbb autót.

Az Oodle szakértői mindig kéznél vannak

Csapatunk az út minden lépésénél a segítségére van. Szólj nekünk, ha segítségre van szükséged a finanszírozás igényléséhez vagy az autó kiválasztásához.

*Az online piactéren keresztül vásárolt autókra érvényes. Az autót nem vezethette 200 mérföldnél többet, és az autónak ugyanolyan állapotban kell lennie, mint amikor átvette.