, 2022/1/11

Jelenleg a PayPal továbbra is kiváló minőségű fizetési lehetőség az eBay-ügyfelek számára. Néhány leányvállalatához tartozik többek között a Braintree és a Bill Me Later Inc. is.

paypal competitors

A PayPal legfőbb versenytársai a következők:

Google Wallet

Ezt a Google önfeledten fejlesztette ki, hogy megkönnyítse a felhasználók számára, hogy akár okostelefonos eszközeik, akár magánszámítógépeik segítségével ingyenesen fogadhassanak és küldhessenek pénzt. Ennek során az ember létrehoz egy Google Wallet-fiókot, majd összekapcsolja azt egy meglévő bankszámlával.

A tárca egy alkalmazáson keresztül érhető el, amelyet az Android 5.0 és újabb eszközök és az iOS 8.0 és újabb eszközök támogatnak A Google társkártyával pénzt lehet felvenni bármelyik ATM-ből, és a boltokban vagy bármelyik értékesítési ponton történő vásárlásokat is meg lehet tenni. Ismét az NFC fizetés volt a másik előnye, bár a kettő megszűnt az android pay bevezetése után, így egy egyedi fizetési rendszert alkotva Google pay néven. A Google mély zsebeinek köszönhetően a google wallet az egyik legerősebb Paypal versenytársává válhat.

Wepay

A Wepay-t 2008-ban alapították Bostonban, Massachusetts államban, székhelye Kaliforniában van. Több mint kétszáz embert foglalkoztat, a YPE a segítője. A Wepay API-kon keresztül online pénzátutalási szolgáltatást nyújt, és védelmet biztosít a növekvő kockázatokkal és megtévesztéssel szemben.

Eredetileg a PayPal átutalásokat nehézkesnek tartották, így Aberman és Clerico összefogott a Wepay megalapítására, hogy megoldja a PayPal gyengeségeit. Ezután kiszervezték a pénzt, és 2010 végére több mint 10 millió dollárt gyűjtöttek be.

2Checkout

Szintén az egyik legszebb online fizetési platformként tartják számon, a 2checkout megkönnyíti a vásárlók számára, hogy a világ bármely pontjáról online fizetéseket teljesítsenek további több mint 100 bevásárlókocsi, több mint 200 piac és 40 000 kereskedő számára világszerte. Több mint 8 fizetési átjárót, közel 100 pénznemet és több mint 10 nyelvre történő átültetést is támogat.

A 2checkout kifinomult fizetési lehetőségei révén lehetővé teszi a csalás elkerülését. Vállalati partnerei, akik közép- és nagyméretű produkciókkal bonyolítanak tranzakciókat, képesek 30-nál több ügyfelet ajánlani egy adott hónapban, partneri menedzserek tartják fenn őket, és magasabb bevételi részesedést élveznek.

Authorize.net

Az Authorize.net-et 1996-ban alapították e-kereskedelmi kompenzációs platformként. Az Authorize.net székhelye a Utah állambeli Forkban található, és a vállalat a kis- és középvállalkozásokat célozza meg. A 2005-ös év végén az Authorize.net-nek közel 250 000 ügyfele volt. A 2004-es évben a Lightbridge közel 75 millió dollárért, majd később a CyberSource és a Visa Inc. szerezte meg, a felvásárlás célja elsősorban a többi e-kereskedelmi piacra való kiterjesztés, a csalások megelőzése és az adatbiztonság elősegítése volt.

Az Authorize.net lehetővé teszi a fizetéseket a weboldalán és az internetprotokollon (IP) keresztül. Azt is lehetővé teszi, hogy ügyfelei közvetlenül a weboldalán adják meg a szállítási adatokat és a hitelkártya/betéti kártya adatait, ellentétben a legtöbb olyan platformmal, amelynél először regisztrálni kell.

Skrill

A Skrill Limited 2000-ben került elismerésre, és a 25 Canada Square, London UK-ban található. Az univerzális piacokat kiszolgáló Skrill 2014-ben több mint 1000 embert foglalkoztatott, és ugyanebben az évben mintegy 330 millió dollárnyi bevételt ért el. Néhány termékei közé tartozik többek között a digitális pénztárca, a fizetési átjáró és az előre fizetett kártya.

A digitális pénztárca biztosítja a nemzetközi pénzátutalásokban való jártasságot, és lehetővé teszi a betéti vagy hitelkártyás fizetéseket is. Különböző pénznemekkel is foglalkozik, személyre szabott jelentéseket terjeszt és egyeztetési betekintést nyújt. A Skrillt először Money bookers néven emlegették, és azzal a törekvéssel jött létre, hogy olcsó nemzetközi pénzátutalásokat biztosítson. A Skrill hihetetlenül nagy terjesztéssel és társasággal rendelkezik az egész világon, ami miatt a PayPal egyik legjobb versenytársaként mérik.

Intuit

Az Intuit Inc. egy olyan társaság, amely adózási és pénzügyi szoftvereket gyárt és forgalmaz könyvelők és kisvállalkozások számára. Az Intuitot 1983-ban Tom Proulx és Scott Cook alapította. A vállalat 1993-ban vált korlátlanná, és közel 20 országban több mint 30 helyszínen működik. Az alkalmazottak száma összességében közel 9000 főre tehető, és egyre növekszik.

"A 2017-es pénzügyi évben az Intuit bevételei mintegy 5,5 milliárd dollárt emeltek, 1,5 milliárd dolláros működési bevétellel. "

Emellett az egyik legjobb munkahelynek tartott vállalat, a legjobb munkahely a nők számára és a legjobb munkahely a választék tekintetében is.

ProPay

A ProPay Inc. 1997-ben kapott először elismerést azzal a mottóval, hogy kereskedői szolgáltatásokat nyújt otthoni vállalkozásoknak és kisvállalkozóknak. A Utah állambeli Lehiben található székhellyel a ProPay biztonságos online fizetési átjárót kínál több mint egymillió kereskedőnek. Segítségével a vállalkozások képesek jutalékokat fizetni és megosztott kifizetéseket teljesíteni számos fél számára. Az adatbiztonság garantált, mivel a vállalat biztonságos megoldásokat gyárt, amelyek megvédik az érzékeny adatokat, így csökkentve az online pénzátutalás biztonságosabb módszereinek helyettesítő módszereit keresve esetleg felmerülő többletköltségeket. A ProPay a kereskedőket is eligazítja a betéti vagy hitelkártyaadatok érzékenységéről.

Click2sell

A Click2sell egy online fizetési átjáró, amelyen keresztül a vásárlók pénzt fizethetnek a megvásárolt árukért. A Click2Sell használatához regisztrálni kell, és el kell fogadni a betűzött feltételeket. A Click2Sell népszerűségének fő oka Európában az a részlet, hogy a Money bookershez kapcsolódik, így jó helyettesítője a PayPalnak. A Clickbankkal ellentétben a Click2Sellhez való csatlakozás ingyenes, és nincs kezdeti díj. Emellett számos pénznem közül választhat, és minden teljesített tranzakcióért egy kis díjat számít fel (rejtett költségek nélkül).

Dwolla

A Dwolla egy amerikai székhelyű vállalat, amely 2007-ben indult, székhelye Des Moines, Iowa államban található. "A Dwollát Shane Neuburg és Ben Milne indította el, hogy online fizetési és mobil átjáró platformot kínáljon, a Dwolla több mint 600 000 ember volt előfizetve a platformjára."

A Dwolla lényegében pénzt utal át egyik bankszámláról a másikra. Vagyis a vevő az eladó számlájára; egy kis díjat számítanak fel, ha a tranzakció 10 dollárnál nagyobb összegű. A Dwollát használó vállalkozások biztonságot ígérnek ügyfeleiknek, mivel a kereskedőkkel egy adott időpontban nem osztják meg a monetáris információkat.

ClickBank

A ClickBank 1998-ban indult, mint digitális és fizikai termékek internetes értékesítője. Közel kilencmillió ügyféllel rendelkezik nemzetközileg, és a 76. helyen áll az észak-amerikai internetes kiskereskedelemben. A Keynetics Inc. kiegészítőjeként, amely az egyik legnagyobb idahói technológiai vállalat. "A ClickBanknak mintegy 100 000 élénk fiókfelhasználója van, és a weboldalán évente több mint 1,5 millió affiliate marketinges fordul meg."

A ClickBank fizetési átjáró felhasználóbarát a vállalkozások és a vállalkozók számára, ennek egyik oka, hogy naponta több mint húszezer tranzakciót bonyolít le.

Ez főként a PayPal 10 legfőbb versenytársa. A fenti platformok által támasztott hajthatatlan verseny ellenére a PayPalnak még mindig sikerült megőriznie kedvező piaci részesedését. A fenti vállalatoknak minden előnye és hátránya megvan, és fizetési platformként is az egyik lehetőségnek tekinthetők. Remélem, hogy ez a blog jobban segít Önnek. Boldog kereskedést!!!