, 2022/1/17

A Rocketmail.com egy gyanús domain? A rocketmail.com e-mail domain érvényes, megfelelő DNS MX rekordokkal rendelkezik (mta6.am0.yahoodns.net), és képes új e-maileket fogadni. A rocketmail.com egy népszerű e-mail szolgáltatás, amelyet általában személyes fiókok létrehozására használnak. A legutóbbi minőségi jelentések a rocketmail.com-ot alacsony kockázati profilúnak minősítették, mivel a legtöbb, erről a domainről származó fiók érvényes és biztonságos. A Rocketmail.com jelenleg a 275 806. legnépszerűbb weboldal az interneten a legutóbbi webes látogatások alapján.

rocketmail emails

Hozz létre egy ingyenes fiókot a pontosabb eredmények lekérdezéséhez és a nagyobb e-mail hírnév pontozás aktiválásához. Ha gyanítod, hogy egy e-mail ezen a tartományon gyanús, kérük, használd ingyenes e-mail címellenőrzőnket a további elemzéshez. Domain hírnév ellenőrzése. Gyorsan elvégezheti a domainek hírnevének ellenőrzését a gyanús, visszaélésre használt domainek azonosítása érdekében. Ilyenek például az adathalászat, a rosszindulatú programok, a SPAM, a hamis számlanyitáshoz és visszaterheléshez használt eldobható e-mailek és hasonló típusú rosszindulatú viselkedések.

A tartományi kockázati pontozás észleli a gyanús tartományokat, amelyek veszélyeztetettek vagy következetesen csalárd felhasználók és fizetések, eldobható tartományok vagy rosszindulatú szoftverek és adathalászat megkönnyítésére használhatók. Pontos domain hírnévkeresés valós időben is biztosítható a rosszindulatú URL-eket vagy domaineket támogató, rosszindulatú URL-eket vizsgáló API végpontunk használatával.

A RocketMail volt az egyik első nagy ingyenes webmail szolgáltatás. A szolgáltatás eredetileg a Four11 Corporation terméke volt. A RocketMail egy rövid ideig a Hotmaillel küzdött az ingyenes webmail-szolgáltatások első helyéért. A Four11-et, beleértve a RocketMail-t is, 1997-ben a Yahoo! felvásárolta 92 millió dollárért. A Yahoo! beolvasztotta a RocketMail motorját. A Yahoo! Mail lényegében a régi RocketMail webmail rendszer volt.

Az átállás idején a RocketMail felhasználók vagy Yahoo! azonosítót választhattak, mivel nem garantálták számukra a RocketMail azonosítójuk elérhetőségét a Yahoo! rendszerben, vagy a username.rm-t használhatták Yahoo! azonosítóként. Így megtarthatták a rocketmail.com címüket, és ugyanazokat a szolgáltatásokat kapták, mint minden Yahoo! felhasználó.

2008. június 19-én a Yahoo! újraindította a RocketMail márkát, lehetővé téve az új felhasználók számára, hogy a rocketmail.com domain alatt regisztráljanak fiókot, ami a Four11 Corporation felvásárlása óta nem volt lehetséges. 2013 áprilisában a Yahoo! megszüntette az új RocketMail e-mail címek létrehozásának támogatását; a meglévő RocketMail fiókokat ez nem érintette.

Az e-mail korszak kezdetén (még mielőtt a Gmail létezett volna) a Rocketmail volt a legmegfelelőbb e-mail szolgáltató. Valójában ez volt az egyik első ingyenes e-mail szolgáltató a nagyközönség számára. Egy időben a Rocketmail és a Hotmail az ingyenes e-mail szolgáltatók között az első helyért küzdött.

A Rocketmail logója 1997-benRocketMail logója a Yahoo általi felvásárlásakor

A Yahoo általi felvásárlás

1997-ben a Yahoo 92 millió dollárért részvényekben felvásárolta a Four11-et, a vállalatot, amely a rocketmail tulajdonosa volt. Október 8-án a Yahoo bejelentette, hogy a felvásárlás befejezését követően ingyenes e-maileket kezd el kínálni a felhasználóknak.

"A Four11 alapvető technológiáinak és erőforrásainak megszerzésével bővíthetjük kommunikációs kínálatunkat, és értéknövelt szolgáltatások szélesebb körét kínálhatjuk az internetfelhasználóknak" - mondta Tim Koogle, a Yahoo vezérigazgatója.

Átmenet

Az átmenet után a korábbi Rocketmail-felhasználók két lehetőség közül választhattak:

Választhattak egy új Yahoo!

Használjon egy ilyen formátumú azonosítót: "felhasználónév.rm"

Bármelyik opciót is választották, a régi Rocketmail e-mail címük tökéletesen működött, az e-maileket az új címre továbbították.

A Rocketmail visszatérése

Miután a Yahoo! felvásárolta a Rocketmailt, nem fogadtak el olyan új felhasználói regisztrációkat, amelyeknél a Rocketmail volt az e-mail azonosító. Egy váratlan lépéssel 2008-ban (9 évvel a felvásárlás után) a Yahoo! két e-mail címválasztási lehetőséget nyitott meg az új felhasználók számára. Ez volt a ymail.com és a rocketmail.com. 9 év elteltével az új felhasználók ismét a rocketmail.com domain alatt hozhattak létre e-mailt. Ahogy az ilyen váratlan változásoknál gyakran előfordul, ez sem tartott sokáig. Később fokozatosan megszűnt az a lehetőség, hogy az új felhasználók e-mail címet regisztrálhassanak e két domain alatt.

Gyakran ismételt kérdések:

A rocketmail még mindig létezik?

A Rocketmail mint szolgáltatás már nem létezik. A Yahoo 1997-ben vásárolta meg. A rocketmail.com végződésű e-mail címek azonban továbbra is működnek, de már a Yahoo ökoszisztémájának részei.

Milyen e-mail a rocketmail?

A Rocketmail egy régi e-mail domain, amely 1997 óta a Yahoo ökoszisztémájához tartozik. Az 1997-es év előtt ez volt az egyik legnépszerűbb ingyenes e-mail szolgáltatás.

Hogyan férhetek hozzá a rocketmailhez?

Mivel a Yahoo! 1997-ben felvásárolta a rocketmail-t, mostantól a Yahoo! felületét kell használnia a rocketmail e-mailjei eléréséhez.

Látogasson el a rocketmail.com oldalra (átirányítja a Yahoo-hoz) vagy közvetlenül a Yaaho email bejelentkezési oldalára (a Rocketmailt a Yahoo vásárolta fel).

Adja meg a Rocketmail e-mail címét. Alternatívaként használhatja a telefonszámát is, ha van a fiókjához társított telefonszáma. Kattintson a következő gombra

Adja meg a Rocketmail fiókjához tartozó jelszót, majd kattintson a következő gombra.

Most már be van jelentkezve!

Hogyan lehet visszaállítani az elfelejtett Rocketmail fiók jelszavát?

Mivel a Rocketmailt felvásárolta a Yahoo, a jelszó visszaállításához az ő felületüket kell használnia.

Látogasson el a Yahoo e-mail bejelentkezési oldalára.

Adja meg a Rocketmail e-mail címét vagy a fiókjához tartozó telefonszámot.

Kattintson az "Elfelejtette jelszavát?" linkre.

Használja a jelszava visszaállításához a javasolt ellenőrzési módszerek egyikét (ez lehet SMS, biztonsági kérdés vagy helyreállító e-mail).

Domainek, IP-címek és e-mailek keresése egyszerű API-val

Javítsd az adathalászat, a hamis fiókok és a duplikált felhasználók, az alacsony minőségű felhasználói tartalom és még a fizetési csalások felderítését is. Elemezd egy e-mail cím vagy domain fenyegetettségi szintjét egy egyszerű API-hívással, hogy megelőzd a hamis fiókokat és valós időben szűrje a felhasználókat. Állítsd meg a csalókat és a rosszindulatú botokat egy egyszerű ellenőrzéssel a regisztráció vagy a fizetés során.

A pontos domain hírnév keresés az IPQS által fenntartott legnagyobb online mézeskalács fenyegetettségi hálózatra támaszkodik, amely világszerte több mint 5000 aktív csapdát tartalmaz. Gyorsan észlelje az új fenyegetéseket és a legújabb visszaélési mintákat. Azonosítsa a SPAM és a visszaélésekhez gyakran használt domaineket egy egyszerű domain hírnév pontszám segítségével.

Domain hírnév API

Ellenőrizd a rosszindulatú URL-címeket, és végezz domain hírnév API-keresést a domain korának, az adathalászat és a rosszindulatú programok, a parkolt domainek, az eldobható e-mailek és a hasonló gyanús viselkedés meghatározásához. A domain hírnév API lekérdezések valós idejű adatokat biztosítanak alacsony késleltetésű válaszidővel. Csatlakoztassa a pontos domainelemzést közvetlenül a backendjéhez és az üzleti logikájához.

A Rocketmail mostantól a Yahoo Mail rendszer része. A Rocketmail volt az egyik első ingyenes webes e-mail szolgáltatás. A Yahoo azonban 1997-ben felvásárolta a Rocketmail rendszert. Ha van Rocketmail-fiókja, akkor a Rocketmail e-mail címével és jelszavával bejelentkezhet a Yahoo Mail felületére, hogy hozzáférj e-mail fiókodhoz.

1 Nyiss meg egy webböngészőt, és navigáljon a Yahoo Mail bejelentkezési oldalára (lásd Források).

2 Írd be a teljes Rocketmail e-mail címed a Yahoo ID mezőbe.

3 Írd be a Rocketmail fiók jelszavát a Jelszó beviteli mezőbe.

4 Kattints a "Bejelentkezés" gombra. Most már hozzáférhetssz a Rocketmail e-mail fiókjához.

Hogyan ellenőrizhetem egy domain kockázati pontszámát?

Add meg a fenti keresőmezőbe az ellenőrizni kívánt levelezőszerver tartományt, hogy ellenőrizze a tartomány kockázati pontszámát és a fenyegetéselemzést. Ez az ingyenes domainkereső eszköz gyors domainelemzést végez annak megállapítására, hogy a domainről származik-e csalás, visszaélés, rosszindulatú szoftver, adathalászat és más típusú nem kívánt tevékenységek. Az IPQS elemzi a hálózatunkból származó domain-veszélyeztetettségi adatokat, napi több százmillió tranzakció pontozása és az ügyfeleinktől származó kiterjedt élő jelentési visszajelzések alapján. Ellenőrizheti a domain IP-hírnév állapotát is, ami szintén magyarázatot adhat a domain hírnevével kapcsolatos problémákra.

Milyen előnyei vannak a domain hírnév elemzésnek?

A levelezési tartományok jó kezdeti áttekintést nyújtanak az e-mail címek hírnevéről. Az eldobható és magas kockázatú e-mail szolgáltatók valószínűleg hamis vagy duplikált fiókokat eredményeznek. Az ebbe a kategóriába tartozó domainekről származó felhasználói regisztrációkat teljesen csalárdként kell kezelni, és egy robusztus API lehetővé teszi a fiókbejegyzések valós idejű szűrését. Az IPQS teljes eszköztárral rendelkezik a botforgalom és a csalárd regisztrációk felderítésére, az e-mail hírnevének fejlett szűrésével.

Hogyan ellenőrizhetek egy egyéni e-mail címet?

Az IPQS ingyenes e-mail verifikátorával gyorsan megállapíthatja, hogy egy e-mail cím érvényes-e, és részleteket kaphat a postafiókról és a kézbesíthetőségről. Ez az ellenőrzés meghatározza egy e-mail cím egészségi állapotát, például azt, hogy mikor regisztrálták először a tartományt, és mikor látták először az e-mail címet az IPQS fenyegetettségi hálózatában. További kockázatelemzési adatpontok segítségével könnyen megítélhető egy e-mail cím és a hozzá tartozó levelezési tartomány minősége.

Befolyásolja-e a domain hírneve az e-mail kézbesíthetőségét?

Abszolút. A domain hírnevét az összes nagy levelezőszolgáltató, például a Gmail, a Yahoo, az Outlook, a Hotmail, az AOL és még sok más szolgáltató használja a SPAM és a visszaélésszerű küldemények azonosítására. Ha nem biztos abban, hogy az Ön e-mail domainjének hírneve hozzájárul-e a rossz e-mail kézbesíthetőséghez, kérjük, használja ingyenes e-mail SPAM-ellenőrzésünket a lehetséges problémák azonosításához. Azt is javasoljuk, hogy ellenőrizze a domain egészségét a fenti keresőeszközzel. Az e-mail listák 6-12 havonta történő tisztítása, különösen a régebbi előfizetők esetében, nagyban javíthatja a domain hírnevét.