, 2022/1/12

A Swisscows egy svájci technológiai vállalat, amely intelligens szoftvertermékeket és szolgáltatásokat kínál a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás területén. Szenvedélyünk az emberek védelme a megfigyeléstől. A Swisscows csapataként azt tűztük ki célul, hogy védett teret biztosítsunk az internetezők számára. Úgy döntöttünk, hogy minden területen biztonságos alternatívákat hozunk létre.

swisscows search engines

A Google-tól eltérően a Swisscows biztonságos és adatvédelemnek megfelelő használatot kínál a felhasználónak, és családbarát keresőmotornak számít, amely nem listáz pornográf vagy erőszakos tartalmakat. Arról is ismert, hogy kizárólag saját, Svájcban található szervereit használja - felhő használata nélkül. A keresőmotor mögött a Swisscows AG áll, amely a közelmúltban a TeleGuard messengerrel bővítette portfólióját, és - más ismert messengerekkel ellentétben - biztonságos használatot tesz lehetővé személyes adatok tárolása nélkül.

A Swisscows egy 2014-ben indított webes keresőmotor, a svájci Egnachban székhellyel rendelkező Hulbee AG projektje. Szemantikus adatfelismerést használ, amely gyorsabb "válaszokat" ad a lekérdezésekre, és azt állítja, hogy nem tárolja a felhasználók adatait. A Swisscows "családbarátnak" is tartja magát, az explicit találatok teljesen kimaradnak. A motor szerverei a svájci Alpok alatti földalatti adatközpontokban vannak, és földrajzilag az EU és az USA területén kívül helyezkednek el.

A Swisscows AG által kifejlesztett összes megoldás célja, hogy te biztonságosan és az adatvédelmi előírásoknak megfelelően, azaz a személyes adatok megőrzése és a magánélet védelme mellett navigálhass az interneten. A vállalat hosszú távú célja, hogy minden területen védett alternatívát kínáljon. A Swisscows következő stratégiai lépése a részvételi tanúsítványok értékesítése. Az így megszerzett pénzeszközök a belső infrastruktúra szinkronizálásába és bővítésébe fognak áramlani. "A Swisscows mögött egy erős csapat áll, amely biztonságos eszközöket hoz létre a mindennapi internetes interakcióinkhoz" - mondja Andreas Wiebe, a Swisscows vezérigazgatója.

Mit kell most tenniük az érdeklődőknek?

A részvételi tanúsítvány olyan értékpapír, amellyel a tulajdonos részt vehet egy vállalat vagy a vállalat sikerében. Az osztalékfizetés tekintetében a részvételi igazolás a részvényhez hasonlítható, de a tulajdonosnak nincs részvételi vagy szavazati joga. A részvételi jegyeket a https://swisscows.com/shares oldalon keresztül lehet megvásárolni.

Swisscows Vélemények

A Swisscows saját hirdetési rendszerrel rendelkezik, ahol a hirdetések kizárólag a lekérdezésed alapján célzottan jelennek meg, és még a tartózkodási helyed alapján sem. Egy másik ok, amiért szeretem a Swisscows-t, az a javaslatcímkék rácsa, amelyet felajánl, amikor beír egy lekérdezést. Például a Windows 10 beírása esetén más szavakat javasol, például laptop, telepítés, alkalmazások, frissítés, funkciók stb.

14 nagyszerű keresőmotor, amelyet a Google helyett használhatsz. A Swisscows egy egyedülálló lehetőség ezen a listán, amely családbarát szemantikus keresőmotornak hirdeti magát.

A legjobb privát keresőmotorok - A Google alternatívái

A Swisscows-t a Hulbee AG készíti, amely egy svájci székhelyű technológiai vállalat. A listán szereplő többi privát keresőmotorhoz hasonlóan ez sem készít nyomkövető profilokat, és nem használ egyedi azonosítókat a felhasználók számára. A legfontosabb különbség a többiekhez képest azonban az, hogy ez egy szemantikus keresőmotor. Ez azt jelenti, hogy mesterséges intelligenciát és gépi tanulást használ.

8 Adatvédelemre orientált alternatív keresőmotor a Google-hoz 2018-ban. A Swisscows a Binget használja a lekérdezésnek megfelelő keresési eredmények szolgáltatásához. Amikor keres valamit, a bal oldalsávban egy címkefelhő jelenik meg, amely hasznos, ha a kapcsolódó kulcskifejezésekről és tényekről szeretne tájékozódni.

Swisscows említések

Dr. Malone elrontotta az algoritmust, és most a Google azzal küzd, hogy kézzel szerkessze a találatokat, amikor a tömegképződési pszichózisra keresünk. Próbáld ki! Ilyet még soha nem láttam.

- Brave Search - a népszerű Brave böngészőhöz kapcsolódó keresőmotor béta verziója. - DuckDuckGo - valószínűleg a leghíresebb, az adatvédelemre összpontosító keresőmotor. - Disconnect Search - a DuckDuckGo által fenntartott, átlátható adatvédelmi irányelvekkel. - Az eTools CH egy adatvédelemre összpontosító keresőmotor-aggregátor.

Akik Linuxos laptopot visznek az iskolába, hogyan reagálnak rá az osztálytársaik?

Várjatok, amíg bemutatjátok az osztálytársaitoknak.

Ez aztán a gazdagság! A kezdetektől fogva részesei a gyerekcsábításnak és a szexkereskedelemnek. A két eredeti srác szabadalmakat lopott New Yorkból, és Kaliforniába mentek, hogy elindítsák a Nickel show-kat, majd a betegesek úgy döntöttek, hogy a saját beteges függőségeik miatt gyerekeket fognak kiszolgálni. Használja a honlapot kutatásra.

Más keresőmotorok, mint a duckduckgo?

Startpage (már említettem) és Swisscows.

Kipróbáltam a Swisscows-t és elég hasznosnak találtam. Nem kutattam mélyen az adatvédelmi állításaikat, de egyelőre csak megpróbálom nem használni a Google-t vagy a mainstream alternatívákat. Van valakinek másnak is tapasztalata vagy megjegyzése a Swisscows keresőmotorjával kapcsolatban? Érdekes cégnek tűnik minden szempontból.

A Swisscows elkötelezett

A felügyeletmentes zónád mellett! Bővítményünk biztonságos webes keresést tesz lehetővé, és optimális keresési eredményeket kínál, privát és anonim módon! Tedd a Swisscows-t a Firefox alapértelmezett keresőmotorjává és védd a magánéleted! Mi vagyunk a Swisscows és nem mentjük el az adataid! Tiszteletben tartjuk a magánéletét, és hivatásunknak tekintjük, hogy megvédjük a magánéletét.

A Swisscows egy adatbiztonságos keresőmotor. Nagyon komolyan vesszük felhasználóink magánéletét.

Egyre több ember dühös amiatt, ahogyan az online cégek kezelik a felhasználói adatokat. Mi, a Swisscows csapataként azt a feladatot tűztük ki magunk elé, hogy az internetfelhasználóknak védett teret kínáljunk. A személyes adatok és a magánélet védelmének biztosítása érdekében az interneten, kifejlesztettük a Swisscows adatbiztonságos keresőmotort. A Swisscows használatával sokszorosan csökkenti az Önről gyűjtött adatok mennyiségét. Nem hozunk létre személyes profilokat, hanem minden keresési lekérdezést 7 nap után anonimizálunk.

A DNS-ünkben van, hogy minden felhasználót megvédjünk!

Nem mentjük el az adataid!

A Swisscowsnál Ön 100%-ban anonim!

Saját szervereink vannak, és nem dolgozunk felhővel vagy harmadik fél szolgáltatókkal!

Adatközpontunk a svájci Alpokban található, és ez a legbiztonságosabb bunker egész Európában!

Több adatvédelem minden internetező számára! Nincs megfigyelés, nincs adattárolás!

A Swisscows nem tárol semmilyen személyes adatot és nem továbbít semmilyen személyes adatot! Abszolút nem! Gondoskodunk arról, hogy a magánéleted a magánéleted maradjon. A Swisscows hatékony alternatíva mindazok számára, akiknek fontos az adatintegritás és a magánélet védelme. Más keresőmotorokkal ellentétben a Swisscows felhasználói nem hagynak nyomokat. Mi nélkülözzük látogatóink számtalan elemzését. Az Ön témáit, IP-címeit és személyes adatait nem tároljuk, és nem használjuk fel további üzleti célokra.

A vállalat áttekimtése

A Swisscows hatékony alternatíva mindazok számára, akiknek fontos az adatok sértetlensége és a magánélet védelme. Más keresőmotorokkal ellentétben a Swisscows felhasználói nem hagynak nyomot. Nem elemezzük számtalan látogatónkat. A keresett témákat, IP-címeket és személyes adatokat nem tároljuk, és nem használjuk fel további üzleti célokra.

A Swisscows megvédi a digitális életed. Szenvedélyünk az emberek védelme a megfigyeléstől. Sokan egyre inkább fenyegetve érzik magukat a megfigyelés miatt. És úgy tűnik, hogy mindannyian ki vagyunk szolgáltatva az olyan nagyvállalatoknak, mint a Google, a Facebook, a WhatsApp stb.

Mi itt a Swisscowsnál biztonságos menedéket kínálunk az internetezőknek. A keresőmotorunk csak a kezdet! Célunk, hogy minden területen biztonságos alternatívákat hozzunk létre!