, 2022/1/12

A Sociabble segít a vállalatoknak abban, hogy alkalmazottaik tájékozott, elkötelezett és befolyásos munkaerővé váljanak. A Sociabble segítségével az alkalmazottak jobban tájékozottak a vállalatukban és a munkahelyükön zajló eseményekről, és javíthatják digitális lábnyomukat, miközben a vállalat külső láthatóságát is növelik.

sociable platform

A digitális eszközkezelési technológiában, közösségi médiában és tartalommarketingben jártas vállalkozókból álló csapat 2014-ben indította el a Sociabble-t, amelyet jelenleg több mint 80 országban használnak. Technológiai platformunkat a szoftveralkalmazások fejlesztése terén több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező műszaki csapatok támogatják és fejlesztik.

A Sociabble-t jelenleg több mint 80 országban használják, és a világ legnevesebb ügyfelei közé tartozik, mint például a BNP Paribas, a Coca-Cola, a Deloitte, a Microsoft, a Renault és a The Walt Disney Company. A Sociabble-t világszerte több százezer ember használja naponta, hogy naprakészen értesüljön a vállalati hírekről. Sokan közülük nagyszerű nagykövetekké és igazán elkötelezett alkalmazottakká váltak.

A Sociabble székhelye Franciaországban, Párizsban található, de a cég New Yorkban, Londonban, Lyonban és Mumbaiban is működik. Szeretné látni, miért a Sociabble az első számú munkavállalói kommunikációs és érdekérvényesítő platform? Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal. Végigvezetjük egy vezetett demón, megosztjuk Önnel esettanulmányainkat, és megmutatjuk, hogyan segíthet a Sociabble a szervezetének a növekedésben.

Egy évtizeddel ezelőtt, amikor a Facebook elég népszerűvé vált ahhoz, hogy neve igévé váljon, a cégtulajdonosok és a vezetők mindannyian mélyen aggódtak a közösségi hálózatnak a munkavállalók termelékenységére gyakorolt hatása miatt. Sokat törték a fejüket azon, hogy miként küzdjenek meg ezzel az újdonsült csapással - domaineket tiltottak le, irányelveket írtak, és szigorúan megfogalmazott e-maileket küldtek a világ dolgozóinak, figyelmeztetve őket a szabályok megszegésének következményeire.

A globális munkaerő egyöntetűen így reagált: "Király sztori, tesó", majd elkezdték használni a nem szabályozott és személyes okostelefonjaikat, hogy tovább facebookozzanak. Amikor valami olyan nagyszabású és paradigmaváltó dolog, mint a közösségi média válik mainstreamé, egyszerűen nem lehet ellene harcolni. Gyorsan előre 10 évet, és sok olyan vállalat, amely megpróbálta betiltani a közösségi médiát az irodában, ma már ugyanazok, amelyeknek a marketingje erre épül.

Ami még tökéletesebb: most azt szeretnék, ha az alkalmazottaik a közösségi médiát a munkáltatójuk szószólóiként és nagyköveteiként használnák. De talán nincs olyan vállalat, amelyik olyan önfeledten vetette volna bele magát a munkavállalói érdekérvényesítés (és a közösségi média munkahelyi használata) gondolatába, mint a Sociabble. A 2014-ben alapított Sociabble nem csupán annak elfogadását jelentette, hogy a Facebook és társai itt vannak, hogy maradjanak.

Ehelyett a vállalat erősen támaszkodott arra az elképzelésre, hogy a közösségi oldal az elsődleges módja annak, ahogyan most mindannyian kommunikálunk, és hogy talán valóban értékes eszköz lehet a munkahelyen. De eltértek az akkoriban még kisszámú, a munkavállalók számára a közösségi hálózatokhoz átjárókat biztosító megoldásoktól; a Sociabble továbbment, és maguknak a vállalatoknak hozott létre egy közösségi hálózati platformot.

Ez az igazi zsenialitás a Sociabble mögött: az a felismerés, hogy ha a közösségi média jót tesz a vállalatoknak, akkor... nos... a vállalatoknak teljes gőzzel kell haladniuk az ötlet megvalósításával. És a Sociabble-t használó vállalatok? Eredményeket látnak. A weboldaluk tele van esettanulmányokkal (azaz sikertörténetekkel) olyan vállalatoktól, mint a Toshiba, a Microsoft, a L'Oreal és a Mazars Group.

Az olyan véleménygyűjtő oldalak, mint a G2 Crowd és a Featured Customers, még több elégedett ügyfelet mutatnak, akik dicsérő szavakat zengenek róluk. Maga a vállalat párizsi székhelyéről az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Indiában is nyitott irodákat. Jelenleg 80 országban 200 ügyfelet szolgálnak ki - és naponta 300 000 ember használja a Sociabble-t. Miután elolvastad, mit kínál a platform, valószínűleg kísértésbe fogsz esni, hogy csatlakozz ezekhez a sorokhoz.

Árképzés

A Sociabble pénzt kér a szolgáltatásáért. Ez egy általános taktika a kapitalista társadalomban, így nincs meglepetés. A díjaikat azonban nem teszik közzé, mivel az a megvalósítás méretétől függően változik. A legjobb, ha felveszi a kapcsolatot valakivel az értékesítésben, hogy árajánlatot kérjen.

Szponzorált

Kínált szolgáltatások: Kampánykezelés, Kapcsolatkezelés, Munkavállalói ajánláskezelés, Visszajelzéskezelés, Hűségprogram,

Csatornák: Facebook, Twitter, LinkedIn asztali számítógépen/hálózaton, mobilon nagyjából bármi.

megtekintése

Részletek

A Sociabble-t munkavállalói érdekérvényesítő platformként emlegetni kissé alulértékelt kifejezés. Az érdekérvényesítés természetesen a cél, de ez is csak a kezdet. Az utolsó mondatnak nincs értelme - még. De hamarosan látni fogod, mire gondolok. Mivel az érdekérvényesítés a cél, a Sociabble számos olyan funkciót épített be, amely nem csak jutalmazza, hanem ösztönzi is az elkötelezettséget. Korábban utaltam arra, hogy a platform az intranetek közösségi hálózata. Az intranet az internet a négy fal között, ahogyan a vállalatok a napi ügyeiket intézik belsőleg.

Ez ad otthont a megosztott hálózati meghajtóknak, ahol a dokumentumokat tárolják, valamint az azonnali kommunikációra szolgáló üzenetküldő rendszereknek, vagy bármilyen más olyan felhasználási módnak, amely javítja a kommunikáció és az információmegosztás hatékonyságát az irodában. A Sociabble integrálódik mindezen erőforrásokba, és egy közösségi hálózat stílusú front endet helyez el rajtuk - teljesen testre szabva, hogy tükrözze az Ön márkáját -, és a közösségi hálózatépítés mindig szórakoztatóbb, mint a hálózaton belüli hálózatépítés.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha van egy dokumentum a hálózati meghajtón, amelyet meg akar osztani a kollégáival, akkor egyszerűen feltöltheti azt a Sociabble-re, és ők látni fogják a saját hírfolyamukon. És ha ez a dokumentum olyasmi, amit az alkalmazottai is meg szeretnének osztani a személyes közösségi hálózatukon - például egy sajtóközlemény a vállalat legutóbbi negyedévének kiváló eredményéről -, akkor ezt ők is könnyen megtehetik. Ez a képességek durva leegyszerűsítése, de jól mutatja, hogy a platform túlmutat az alkalmazottak érdekképviseletén.

Amellett, hogy a Sociabble képes beleolvadni az intranetekbe, mélyen kapcsolódik az Office365, a Yammer, a Slack és a Workplace for Facebook rendszerekhez is - a világ számos vállalkozásának zökkenőmentes élményt nyújtva. A Sociabble tetőtől talpig újragondolja a vállalat munkatársainak egymás közötti interakcióját. Ha ezt párosítod a mobilalkalmazással, amellyel az alkalmazottak mindenhez hozzáférhetnek, akkor eleve hajlamosabbak lesznek részt venni az érdekérvényesítő programodban.

"A Sociabble fontos eleme a munkavállalói érdekképviseleti programunknak"

Mit szeretsz a legjobban?

- a kommunikáció alakításának és a munkavállalókkal való interakciónak a számos lehetősége és funkciója.

- az eszköz könnyű kezelhetősége (nagyrészt) és a különböző funkciókról nyújtott információk (ezzel gyorsan tudsz segíteni magadon)

- nagyszerű ügyfélszolgálat A G2.com által gyűjtött és itt tárolt értékelések.

Mi nem tetszik?

- Az adminjogok és a felhasználói jogok közötti különbségek. Hasznos lenne, ha az admin jogok különböző fokozatai lennének, vagy ha a felhasználói jogokat némileg bővítenék (pl. hozzászólások szerkesztése, hozzászólások szerkesztése).

- korlátozott karakterszám (max. 400 karakter), ha adminként belső hozzászólásokat szeretne megosztani. Bizonyos témák több magyarázatot igényelnek, mint mások.

Társadalmi kezdeményezések az erdőtelepítésre

Ez egy nem túl bonyolult platform, azaz könnyen használható. Emellett a platform adminisztrációs szintű kezelése is nagyon egyszerű. Minden olyan dolgot elvégez, amire szükségünk van. A csapatok is könnyen használhatónak találják, és a legjobb dolog, hogy a platformon belül kihívásokat lehet futtatni. Szeretném még kiemelni az ügyféltámogatást, amelyet a Sociabble csapatától kapunk. Az értékelést a G2.com gyűjtötte össze és tárolja.

Nem áll rendelkezésre integráció a CRM vagy a MAP rendszerrel, ezért manuális erőfeszítéseket kell tenni a jelentések lehívásához. Szeretnénk, ha ez szerepelne az ütemtervben.

Folyamatosan fejlődő láthatósági eszköz.

A Sociabble lehetővé teszi számomra, hogy minőségi tartalombankot hozzak létre a csapatok számára. Mind a cégünk által készített tartalom, mind a kurátori tartalom esetében. Kiemelhetünk tartalmakat is, és kötelezővé tehetjük a cikkek elolvasását, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy csapataink lemaradnak az információkról!

A gamifikációs eszközök fontosak, és kihívást jelentenek a motivált tagok számára. A Tree-Nationnel való partnerség előnyös. Digitális szolgáltatásokat nyújtó vállalatként nem vagyunk a legpéldaértékűbbek, de mindent megteszünk azért, hogy ellensúlyozzuk és korlátozzuk a szén-dioxid-kibocsátásunkat. A G2.com által gyűjtött és itt tárolt értékelés.

Ez nem a Sociabble-lel kapcsolatos, hanem a Twitter algoritmusának változásával, amely már nem teszi lehetővé, hogy személyre szabott tartalmat kínáljunk.

Egy könnyen használható eszköz, amely alkalmas a munkavállalói érdekképviseleti programokhoz

Mi tetszik a legjobban?

- Hogy mennyire könnyen használható

- A platform kinézete és érzése

- Az admin fül sok funkcionalitással (hírlevél, insights)

- A G2.com által összegyűjtött és a G2.com-on tárolt gamification Review.

Mi nem tetszik?

- Hasznos lenne, ha az adminok szintjeinek variációi lennének.

Nagyon értékes eszköz az értékesítés fejlesztéséhez

A platform nagyon felhasználóbarát és könnyen használható A G2.com által gyűjtött és a G2.com-on tárolt áttekintés.

Nincsenek hátrányai. És minden hasznos a platformon.

Social Selling Game-Changer

A kiváló csapat mellett (komolyan, az ügyfélszolgálat kulcsfontosságú egy új platform globális bevezetésekor) a platform egyszerű használata az adminok és a felhasználók számára a legjobb. A Sociabble szórakoztatóvá és interaktívvá teszi a közösségi értékesítést - nem hiszem, hogy valaha is ilyen könnyű volt meggyőzni az embereket arról, hogy egy újabb eszközt/platformot vegyenek be a napi menetrendjükbe. Mivel a Sociabble könnyen használható (és az eredmények azonnaliak), gyorsan tudtunk rajongókat és nagyköveteket létrehozni a szervezetünkön belül. Az értékelést a G2.com gyűjtötte és tárolja.

Néhány kisebb problémába ütköztünk a platform kezelésével egy csatornáról a globális közönségre vonatkozóan - de semmi olyan, amit ne lehetne néhány kiigazítással orvosolni. A Sociabble csapata hihetetlenül segítőkész volt abban is, hogy megoldásokat találjon számunkra!

Innovatív és intuitív

A platform egyszerű és intuitív működése. Egyszerűen használható, és lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy új és különböző tartalmakat hozzanak létre a G2.com által összegyűjtött és a G2.com-on tárolt, egyre növekvő interakciójú felülvizsgálathoz.

Mi nem tetszik?

Néha nehézséget okoz bizonyos funkciók testreszabása.

Sociabble - egy nagyon hasznos eszköz!

A Sociabble ügyfélszolgálata kiváló. Számos online találkozó segít megérteni az eszköz minden funkcióját. A Sociabble egyszerre könnyen kezelhető és a gamification funkciói révén szórakoztató tényezőt is kínál. Továbbá a Sociabble tartalmaz egy külön csatornát, amely ötleteket és javaslatokat ad a használathoz.

Mi nem tetszik?

Amióta a vállalatunk elkezdte használni az eszközt, nem emlékszem olyan szempontra, ami ne tetszett volna.

Érd el fenntarthatósági céljaida márka népszerűsítésén keresztül"

A gamifikáció és a jutalmazási rendszer, különösen a Tree-Nationnel való partnerség és annak integrálása a platformba. Az egyszeri bejelentkezési integráció szintén egyszerűsítette a felhasználói élményt. Az adminisztrátori konzol is felhasználóbarát. Az értékelést a G2.com gyűjtötte össze és tárolja.

Mi nem tetszik?

Néha az oldal alapértelmezett képei kerülnek fel a posztban lévő kép vagy videó helyett. Ez az API-probléma szinte minden érdekérvényesítő platformon fennáll.